Resten af året kan DSB’s kunder over 65 år få yderligere rabat på deres Orange-billetter.

Ekstra billige DSB-billetter til folk over 65 år

Resten af året kan danskere over 65 år få yderligere rabat på de i forvejen billige Orange-billetter. DSB: Vi vil have de ældre tilbage i toget.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Resten af året kan DSB’s kunder over 65 år få yderligere rabat på deres Orange-billetter, når de stiger toget. Det særlige tilbud gælder for rejser fra 1. september og frem til 31. december.

”Nu er det igen tid til at komme ud og få nye oplevelser og tage på besøg hos venner og familie. Derfor dette særlige tilbud, der skal byde de ældre kunder velkommen tilbage i toget – og forhåbentlig friste flere til at tage på opdagelse i landet,” siger kundechef i DSB Charlotte Saltoft Kjærulff.

Kunder over 65 år kan i forvejen få rabat på køb af togbilletter hos DSB, det gælder også for køb af Orange og Orange Fri-billetter.

Gælder året ud

I de kommende fire måneder er der yderligere rabat for køb af Orange-billetter, så der bliver tale om ekstra billige muligheder for at rejse.

”Tilbuddet dækker over meget lave priser til en gruppe, der har længe har skullet være forsigtige og passe på sig selv. Derfor får de nu mulighed for at komme billigt af sted, mens restriktionerne gradvist forsvinder i samfundet,” siger Charlotte Saltoft Kjærulff.

Du kan læse mere om tilbuddet og rabatter hos DSB HER

Først publiceret: onsdag 1. september 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 13:34

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.