Britt viser her forsiden af den nye seniorhåndbog, som Faglige Seniorers sekretariat nu arbejder på højtryk for at få sendt ud til alle, der har bestilt.

3.000 seniorhåndbøger langet over disken første dag

Faglige Seniorers hjemmeside næsten lagt ned, da tusinder bestilte 2019-udgaven af Seniorhåndbogen. Ved 19 tætpakkede arrangementer uddeles håndbogen gratis.

Senest opdateret: mandag 4. marts 2019

(Artiklen er opdateret tirsdag 5. februar)

Det var som når portene bliver åbnet til Roskilde Festivalen, da det onsdag i sidste uge blev muligt at bestille Faglige Seniorers gratis seniorhåndbog på nettet.

Få minutter efter at Faglige Seniorers ugentlige nyhedsbrev havnede i mailboksen hos 54.000 modtagere tidligt om morgenen kl. 7 kom de første bestillinger.

Og i løbet formiddagen og af onsdagen havde over 53.000 været på Faglige Seniorers hjemmeside og se nyheden med bestillingen til årets udgave af seniorhåndbogen.

Få seniorhåndbogen gratis

Og 3.000 havde sikret sig et eksemplar. En uge efter er der bestilt næsten dobbelt så mange. Over 5.000 håndbøger er på vej ud til modtagerne.

”Det overgår alle forventninger. Det er helt vildt med den enorme interesse. Seniorerne ved, hvad de vil, og hvad de skal have. Interessen for Seniorhåndbogen er udtryk for, at pensionister og efterlønnere vil kende deres rettigheder og muligheder”, siger Palle Smed, direktør i Faglige Seniorer.

Gratis håndbog deles ud

Samtidig bliver bliver Seniorhåndbogen delt gratis ud ved 19 tætpakkede arrangementer over hele landet, som Faglige Seniorers regionale sektioner står for.

Ved bestilling på nettet skal modtageren betale porto for forsendelse af håndbogen.

Der er trykt 35.000 eksemplarer, så der skulle være nok håndbøger til alle.

Først publiceret: torsdag 31. januar 2019
Artiklen er sidst opdateret mandag 4. marts 2019 kl. 10:05

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.