Arbejdermuseet er fyldt med aktiviteter for børn i påsken, hvor de kan opleve, hvordan det var i gamle dage. Børn har gratis adgang - og det har medlemmer af en række fagforeninger også. Foto: Arbejdermuseet.

Tag børnebørnene med: Leg som i gamle dage

I hele påsken summer Arbejdermuseet af aktiviteter for børn, der kan lege og arbejde som børn for 100 år siden. Entré og alle aktiviteter er gratis for børn.

Senest opdateret: tirsdag 23. april 2019

Få en sjov og lærerig dag sammen med børnebørnene i påsken.

Arbejdermuseet i København summer alle påskedage af aktiviteter for børn, der kan opleve, hvordan det var i de “gode gamle dage”. Og børnene har gratis adgang.

Ungerne kan blandt andet hoppe i arbejderbørnetøjet og se, om de kan få arbejde hos købmanden.

På fabrikken kan de sortere flasker i tårnhøjt tempo – og bagefter tage en slapper hjemme i den lille baggårdslejlighed.

Foto: Arbejdermuseet.

De kan også træde ind i Staunings kontor, hjælp med at passe telefonen på fagforeningskontoret og fyld dukkehusene op med papirdukker, de selv har kreeret.

Børnene kan også lave deres egen kludedukke, som de kan tage med hjem. Værkstedet findes i den gammeldags skolestue. Alle materialer er genbrug, som da bedsteforældrene var barn –  og det er gratis.

I kan også gå på oplevelse i museets udstillinger og se om du kan finde de hemmelige steder. Klarer I jagten, er der en lille præmie til børnene.

Der er åben alle dage i påsken kl. 10-16.

Håndmadder til en god pris

Skal sulten stilles, så tilbyder Arbejdermuseets kaffebar på første sal to slags håndmadder med en kop kaffe/eller en sodavand for 40 kroner.

Er sulten større, kan I spise smørrebrød lavet på håndværk og traditioner i restaurant Café & Ølhalle, som også tilbyder populær smørrebrødsbuffet d. 18.-20. april og igen d. 22. april. Restauranten er lukket søndag.

Gratis på Arbejdermuseet?

Medlemmer af en række fagforeninger har gratis adgang til museet. Her kan du se om det også gælder dig.

Du kan læse mere om Arbejdermuseet, arrangementer, udstillinger og se billetpriser på museets hjemmeside.

Arbejdermusset ligger i Rømersgade i København - tæt på Nørreport Station.

 

 

Først publiceret: mandag 15. april 2019
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 23. april 2019 kl. 14:13

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.