Tag plads i sofaen, og gør dig klar til at se TV i påsken.

Gratis fra TV-udbyder: Alle kunder får flere kanaler i påsken

Er du kunde hos YouSee, kan du tilbringe påsken foran fjernsynet med adgang til en masse nye kanaler. Start allerede nu. Det er gratis.

Senest opdateret: tirsdag 2. juni 2020

Frygten for coronavirus holder os hjemme. Vi følger myndighedernes anvisninger og holder os løbende orienteret via medierne.

Derfor ser danskerne lige nu TV som aldrig før.

Er du tv-kunde hos Danmarks største TV-udbyder YouSee, får du adgang til mere end 50 tv-kanaler de  næste par uger.

Se Disney og alt fra TV2

”Vi forventer, at efterspørgslen efter nyheder og underholdning vil stige i påsken, hvor endnu flere danskere vil være hjemme. Vi er derfor rigtig glade for at kunne åbne op for stort set alle vores tv-kanaler hen over påsken, siger Jacob Mortensen, der er direktør for YouSee.

Få de seneste nyheder og råd til seniorer om corona

Gør som 160.000 andre seniorer.
Få vores gratis nyhedsbrev om corona, pension, tillæg og meget andet. Samtidig deltager du i konkurrencen om brunch for to

Tilmeld nyhedsbrevet her

“Det betyder blandt andet, at vores kunder vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV2, Sport  og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de blandt andet kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene”, siger han videre.

LÆS OGSÅ: Corona-gave fra TV2: Gratis adgang til TV2 News

Kanaler tilføjes automatisk

Siden 12. marts har der totalt set været en stigning på 20 procent i streamingforbruget på YouSee’s platforme, og hverdagsforbruget svarer nu til det, man normalt ser i weekenderne.

”Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er ekstra relevant for alle danskere at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor er ikke mindst live-tv vigtigt lige nu, og vi vil gerne gøre nyheder fra både Danmark og udlandet let tilgængelig for vores kunder, men også give dem endnu flere muligheder for at finde underholdning til hele familien hjemme i stuen”.

Er du YouSee-kunde får du automatisk tilføjet de ekstra tv-kanaler, som vil være tilgængelige på både tv-boks, YouSee Tv & Film-appen og via web-tv fra 3. april til 17. april.

LÆS OGSÅ: 150.000 kan fortsat se TV: Lukning af fjernsyns-signal udskudt til juni

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Hvad ser du?

Hvad ser du på TV, mens corona-krisen ruller over landet? Film, serier eller nyheder? Og har du et tip til, hvad du synes er rigtig godt? Fortæl om det på Faglige Seniorers Facebook-side – KLIK

Her er de kanaler, du kan se:

 

Først publiceret: onsdag 1. april 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 2. juni 2020 kl. 14:40

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.