Isolerede og udsatte ældre har nu mulighed for at få en gratis senior-mobiltelefon fra Doro med gratis taletidskort fra OiSTER.

Dansk Folkehjælp: Udsatte ældre kan få gratis mobiltelefon

Dansk Folkehjælp uddeler gratis mobiltelefoner og taletidskort til udsatte og isolerede ældre under corona-krisen. Det sker i samarbejde med selskaberne Doro og OiSTER.

Senest opdateret: tirsdag 2. juni 2020

Det kan være ensomt at være ældre i en tid med corona-epidemi. Mange udsatte sidder isoleret og mangler kontakt med andre.

Det vil den seniorfokuserede teknologi-virksomhed, Doro i samarbejde med teleselskabet OiSTER og hjælpeorganisationen Dansk Folkehjælp nu gøre noget ved.

De uddeler nu gratis mobiltelefoner med taletidskort til udsatte ældre i risikogruppen, som er i isolation.

”Vi oplever, at mange ældre føler sig ekstra isolerede i denne tid, hvor de ikke kan se deres kære eller have en daglig kontakt med deres pårørende. Derfor er vi glade for, at vi med denne donation får mulighed for at uddele mobiltelefoner kvit og frit til de allermest isolerede ældre i vores samfund”, siger Dansk Folkehjælps generalsekretær, Klaus Nørlem.

Taletidskort og eget telefonnummer

Samtlige af de donerede telefoner er udstyret med forudbetalte taletidskort fra OiSTER for at gøre det så enkelt som muligt for seniorerne.

Doro-telefonerne indeholder en OiSTER-startpakke med et SIM-kort med eget telefonnummer, og giver mulighed for op til 100 minutters taletid.

Doro donerer i alt 2000 seniormobiler til de trængende i Norden, Tyskland, Frankrig og England. 250 af disse blive distribueret i Danmark. Telefonerne er model Doro 5516.

Det er denne mobiltelefon model Doro 5516, som Dansk Folkehjælp uddeler til udsatte ældre.

Læs mere om Doro seniortelefoner her

Læs mere om telselskaber OiSTER her

Læs mere om Dansk Folkehjælp her

Først publiceret: fredag 15. maj 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 2. juni 2020 kl. 14:51

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.