Dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og eks-dronning Anne-Marie i solen på Graasten Slot i Sønderjylland. Foto: Det Danske Kongehus.

Dronningen holder ferie med sine to søstre

De kongelige søstre holder ferie sammen på slottet i Graasten.

Senest opdateret: fredag 2. juli 2021

Dronningen har igen i år fået selskab af sine to søstre, prinsesse Benedikte og eks-dronning Anne-Marie fra Grækenland, på slottet i Graasten.

Dronning Margrethe har siden sin mors død i år 2000 taget over på sin mors tradition med at holde sommerferie i det kongelige slot i Sønderjylland.

Ofte har hendes søster, prinsesse Benedikte, der bor små 600 kilometer derfra i slottet i Berleburg.

Men de sidste par også har også dronningens yngste søster, den græske eks-dronning Anne-Marie, der i dag bor et par timers kørsel fra Athen sammen med sin mand, eks-kong Konstantin.

Det flotte billede af de kongelige søstre ombord på Dannebrog forleden. Foto: Det Danske Kongehus.

Sejlede på ferie på Dannebrog

De tre søstre mødtes i København og sejlede sammen fra København til Graasten omborg på kongeskibet Dannebrog – akkurat som de også gjorde som små søstre, når de sejlede med deres forældre, dronning Ingrid og kong Frederik, afsted på ferie i det sønderjyske.

Så der er utvivlsomt blevet udvekslet mange gode, gamle minder mellem de tre søstre på både sejlturen og under opholdet på Graasten slot.

 

Først publiceret: fredag 2. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 2. juli 2021 kl. 12:20

Emner: