barack obama

Barack Obamas 60 års fødselsdag fejres med stor fest i deres nye landsted. Foto: Det Hvide Hus

Tillykke: Barack Obama fylder 60 år

Holde kæmpefest på sit nye 75 millioner kroners feriested i det eksklusive Martha's Vinyard med stort opbud af kendisser fra hele USA.

Senest opdateret: torsdag 5. august 2021

Michelle Obama har brugt lang tid på at planlægge sin mands 60 års fødselsdagsfest i dag.

Festen finder sted i dag på Obama-parrets nye landsted på det eksklusive Marthas Vineyard, hvor også Kennedy-klanen har holdt til i sommerperioden i mange årtier.

Rygterne vil, at festen vil blive “Årets Fest” i det mondæne område, og hele A-listen af kendisser er inviteret; her i blandt George Clooney og Oprah Winfrey.

Barack og Michelle Obama købte det store landsted på øen Marthas Vineyard, der ligger oppe langs med østkysten for 11.75 millioner dollars sidste år, svarende til cirka 75 millioner danske kroner.

Bog med Bruce Springsteen

Barack og Michelle Obama ejer og er involveret i flere fonde, og derfor har deres PR-afdeling gjort tydeligt opmærksom på, at både huset og den store fest i dag er betalt af parret privat.

De seneste par måneder har Obama-parret været i gang med at sætte nye projekter i søen.

Efter Barack Obama har udgivet sin mastodont af præsident-erindringer, har han fået mere tid til at involveret sig i andre ting. Nu vil han sammen med Bruce Springsteen skrive en bog med titlen “Renegades: Born in the USA”, ligesom han sammen med hustruen Michelle Obama er i gang med at forberede flere Netflix-projekter.

I linket herunder giver tidligere præsident, Barack Obama, sit første interview siden hans tidligere vicepræsident, Joe Biden, blev indsat i januar i år.

Først publiceret: onsdag 4. august 2021
Artiklen er sidst opdateret torsdag 5. august 2021 kl. 09:15

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.