I det første nye afsnit af "Anne og Anders i Norden" går turen til Færøerne.

Endelig weekend: Det kan du glæde dig til at se i TV

Flere nye og velkendte TV-serier begynder i denne weekend. Glæd dig til "Sygeplejeskolen" og "Anne og Anders i Norden".

Senest opdateret: mandag 27. september 2021

Efteråret er bare den bedste TV-tid!

Lige sender DR2 en norsk tv-serie i verdensklasse. Dem, der kender og ser “Team Bachstadt”, forstår hvorfor jeg er så begejstret.

To ældre nordmænd, Øyvind og Rune, der nu på 7. sæson og 10. år kører rundt i hele verden i faldefærdige biler og oplever nye lande, nye kulturer og nye mennesker. Hele tiden med et glimt i øjet, en sjov bemærkning og en “enorm posjon selvironi” . Jeg kan virkelig anbefale “Team Bachstadt – på hjemmebane”, der lige nu vises på DR2 hver torsdag formiddag kl. 9.30.

Denne gang kører de to fra syd til nord i Norge på grund af corona. I de tidligere sæsoner har “Team Backstadt” været på langfart i Caribien, Sydafrika, Rusland, Indokina, m.m.

Så vidt jeg kan se på dr.tv kan sæson 5+6 fra Indokina og Caribien også streames lige nu.

Go’ TV-kigning!

Vild Med Dans fredag 24. september kl. 20.00 TV2

Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald er klar i nye flotte kjoler i Vild Med Dans.

Sidste fredag måtte Jannie Faurschou og Martin Parnov Reichhardt stoppe i Vild Med Dans. Det bliver spændende hvem dommerne og seerne stemmer videre og stemmer ud denne gang. Jeg har læst mig til, at der er ved at rejse sig en “Allan Simonsen-stemning” omkring den charmerende Jacob Haugaard. Altså at seerne konsekvens stemmer ham videre på trods af de tydelige danse-mangler. Jeg krydser fingre!

Kronprinsparrets priser 2021 Lørdag 25. september kl. 21.00 DR1

Kronprinsparret står på scenen i Vejle Musikteater.

Kronprinsparret, Frederik og Mary, er klar på scenen og på første række i det årlige show, hvor de uddeler store pengepriser til sociale og kulturelle formål og folk. Det er Kåre Quist og Tina Müller, der byder os og kronprinsparret velkommen til det kongelige show i Vejle Musikteater.

Temalørdag: DR2 hacker din krop Lørdag 25. september kl. 21.30 DR2

DR2 laver nogle virkelig gode tema-lørdage iblandt. Denne gang ser de på hvordan vi kan leve længere og sundere, hvis vi er klar til at tage den nye teknologi og kemi i brug.

Anne og Anders i Norden – Færøerne Søndag 26. september kl. 20.00, DR1

I det første nye afsnit af “Anne og Anders i Norden” går turen til Færøerne.

Vi tager i dette første afsnit med Anne Hjernøe og Anders Agger på rejse i Færøerne. Midt i Nordatlanten er traditioner noget som både kan lugtes og smages af den hyggelige duo.

Sygeplejeskolen Søndag 26. september kl. 21.00 TV2 Charlie

Den populære “Sygeplejeskolen” tager hul på sæson nr. 4.

Lotte Andersen spiller den religiøse søster Elisabeth, som bliver ny viceforstanderinden på Fredenslund i den nye sæson af “Sygeplejeskolen”. Man kan næste se “faster Anna” fra Matador for sig, når man ser Lotte Andersen.

Top 5 i sidste uge

  1. Vild med dansk, TV2, 700.000 seere
  2. 3 x Beliggenhed, TV2, 597.000 seere
  3. Alle med 1, DR1, 503.000 seere
  4. Gift ved første blik, DR1, 458.000 seere
  5. Toppen af poppen, TV2, 457.000 seere

3 sene stjerneskud

Mr. & Mrs. Smith Fredag 24. september kl. 21.30, DR1

En af de bedste aktion-komedier nogensinde, “Mr. & Mrs. Smith”.

Alle action-komediers “moder”. Kemien gnistrer mellem Angelina Jolie og Brad Pitt i denne skønne film, der tager udgangs punkt i et ægtepar, der ikke ved at begge er professionelle lejemordere, som arbejder for hver sin organisation, og pludselig får til opgave at slå hinanden ihjel.

De uovervindelige Lørdag 25. september kl. 00.40, DR2

En klassiker i filmverdenen, og en supergod film. Det skyldes tre navne: instruktøren Brian De Palma samt de to hovedrolleindehavere Kevin Costner og Sean Connery. Connery fik en velfortjent Oscar for sin rolle som den irske politibetjent, der er med til at fange Al Capone i 1920’ernes Chicago.

Deadpool Søndag 26. september kl. 21.00 TV3

Den sjoveste film jeg nogensinde har set. Men lige så mange replikker og stunts jeg grinte af, lige så mange gik hen over hovedet på mig. Deadpool er en klassisk tegneserie, som er blevet filmatiseret, og den er spækket med referencer til andre superhelte-film, Hollywood og filmklassikere. Enten elsker man Ryan Reynolds i Deadpool eller også er den “simpelthen for meget!”

Først publiceret: torsdag 23. september 2021
Artiklen er sidst opdateret mandag 27. september 2021 kl. 11:43

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.