Ny Harlan Corben-krimi: Jeg finder dig

Et lig på Manhattan, et stjålent maleri og en slidt kuffert giver nye spor i en gammel sag om kidnapning og mord. Ny bog fra thrillerkongen Harlan Coben er en spændingsfyldt og plotstærk thriller.

Senest opdateret: mandag 14. februar 2022

For over 20 år siden blev Patricia Lockwood kidnappet under et hjemmerøveri på familiens gods, hvor hendes far blev myrdet. Det lykkedes Patricia at flygte efter måneder i fangenskab, men sagen forblev uopklaret, og de stjålne familiegenstande blev aldrig fundet igen. Indtil nu.

I New York bliver en mand fundet dræbt i sin penthouselejlighed sammen med to ting: et stjålet Vermeer-maleri og en gammel kuffert med indgraverede initialer.
For første gang i årevis har myndighederne nye spor at gå efter. Kufferten og maleriet leder FBI i retningen af en bestemt mand: Windsor Horne Lockwood III. Eller Win, som hans venner kalder ham. Han aner bare ikke, hvordan hans kuffert og familiens stjålne maleri er havnet i den dræbte mands lejlighed.
Et stort familiedrama åbner sig for detektiven og rigmanden Win, der pludselig er hovedmistænkt i sagen.

Om forfatteren

Harlan Coben er en amerikansk bestsellerforfatter til en lang række thrillere og krimier, heriblandt Drengen fra skoven, Sig ikke noget og Giv ikke slip. Han kaldes ikke uden grund for ”Thrillerkongen”: Hans bøger er oversat til mere end 40 sprog og solgt i over 70 mio. eksemplarer verden over.

Vind bogen

“Jeg finder dig” udkommer 27. oktober 2021 på GAD forlad. Vejledende pris er 249,95 kroner.

Vi trækker lod om 3 bøger den 3. november.

Vi vindere er Anette Surlykke Lund, Hvidovre, Conny Monberg Mortensen, Haderslev og  Lisbeth Kaalby, Hesselager.

Først publiceret: mandag 25. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret mandag 14. februar 2022 kl. 15:40

Emner: