Den splinternye udgave af Seniorhåndbogen studeres grundigt, efter at den er blevet udleveret. Arkivfoto.

Kæmpe interesse: Seniorer stormer til møder med gratis håndbog

Skynd dig med tilmelding: Kæmpe interesse over hele landet for at deltage i arrangementer med uddeling af gratis seniorhåndbog. Flere steder er der allerede udsolgt.

Senest opdateret: mandag 14. februar 2022

Faglige Seniorer bliver bestormet af medlemmer, der ønsker at deltage i de mange møder med gratis uddeling af årets seniorhåndbog. Og både i København, Holstebro og Herning bliver møderne flyttet, sådan at der bliver plads til så mange som muligt. Også i Randers bliver der stillet flere stole frem.

”I Holstebro og Herning har vi fordoblet antallet af deltagere, og det er jo herligt at så mange har lyst til at deltage, sådan at vi får plads til henholdsvis 233 og 400 deltagere”, siger sektionsformand Leif Carøe.

Flere arrangementer er allerede udsolgt. Det gælder i Odense, Aalborg og Viborg.

I Holstebro foregår mødet nu på VIA University College, Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro. Mødetidspunktet er rykket en halv time frem til kl. 9.30.

I Herning er mødet flyttet til Festsalen på Herning Gymnasium, H.P. Hansensvej 8, 7400 Herning. Mødetidspunktet er flyttet til kl. 13.30.

Også i København er der fundet er større lokale. Her foregår uddeling af Seniorhåndbogen nu hos Metal Hovedstaden Nyropsgade 25, København V. Seneste melding er, at alt er udsolgt – ikke flere pladser.

I Randers foregår arrangementet samme tid og sted, men der er blevet plads til dobbelt så mange deltagere som oprindelig planlagt.

Du kan se hele oversigten over de mange møder i aktivitetskalenderen her:

Du kan også købe bogen

Seniorhåndbogen bliver udleveret gratis til folkepensionister og efterlønnere, der møder op til et af de lokale arrangementer, der bliver holdt i februar og marts i hele landet.

Hvis du ikke kan deltage i et arrangementerne eller alt er optaget, kan du enten henvende dig i din seniorklub eller købe bogen for 49 kroner.

 

 

 

Først publiceret: tirsdag 1. februar 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 14. februar 2022 kl. 11:10

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.