Dit bidrag gør en forskel for blandt andet de børn, der må flygte fra Ukraine og har brug for nødhjælp. REUTERS/Kai Pfaffenbach

Faglige Seniorer opfordrer: Vis din støtte til Ukraine

Seniorer kan gøre en forskel og bidrage med støtte til Ukraine, lyder opfordringen fra Faglige Seniorer. Se her hvor du kan støtte.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Krigens gru rammer uskyldige – børn som gamle, kvinder og mænd.

Der er brug for al den støtte, der kan mobiliseres lige nu til Ukraine. Og dit bidrag er vigtig og gør en forskel, lyder opfordringen fra Danmarks næststørste ældreorganisation Faglige Seniorer.

”Det er hjerteskærende billeder, vi ser fra Ukraine, hvor krigen viser sit grimme ansigt. Det er nu, der er brug for solidaritet og hjælp. Faglige Seniorer opfordrer alle medlemmer til at bidrage med et beløb til en af  de hjælpeorganisationer, der samler ind – som for eksempel Røde Kors eller Dansk Folkehjælp,” siger Ole Ibsen, landsformand for Faglige Seniorer, der har 250.000 medlemmer over 60 år.

Faglige Seniorer vil også støtte med et beløb, som organisationens hovedbestyrelse tager stilling til på et møde mandag.

Mange af de indbyggere, der må blive tilbage i Ukraine, er de ældste.

I alt bor der 44 millioner i landet. Andre har forladt deres hjem og er på flugt fra bomber og de russiske invasionsstyrker. Det anslås at næsten 700.000 er på flugt.

Her kan du støtte

Her kan du give din støtte – klik på hjælpeorganisationens navn. Herefter kommer du til siden, hvor du kan give et bidrag.

Røde Kors

Dansk Folkehjælp

Red Barnet

Unicef

UNCHR, FNs flygtningeorganisation

Folkekirkens Nødhjælp

Vis din støtte og del opslaget

Du kan kan vise din støtte med et bidrag – og dele opslaget på Faglige Seniorers Facebook-side.

Først publiceret: onsdag 2. marts 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:28

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.