Ny roman om en historisk kvinde.

Arkitekten fra New York

Historien om Emily Warren Roebing, der trods modstand endte med at fuldende et af vor tids største arkitektoniske underværker, Brooklyn Bridge.

Senest opdateret: mandag 24. oktober 2022

New York, 1865. Den nygifte Emily Warren Roebling ærgrer sig, da hun og hendes mand sidder fast på færgen over den frosne East River. Det ville heller ikke være første gang, hvis der skete en alvorlig færgeulykke. Men denne gang slipper passagererne med skrækken. Heldigt, at byen endelig har godkendt opførelsen af en hængebro.

På det tidspunkt aner Emily endnu ikke, at hun vil blive den, der skal fuldføre den kolossale opgave. Hendes mand, chefingeniøren på Brooklyn Bridge, bliver alvorligt syg, og på trods af stor modstand må Emily overtage ledelsen af det enorme og også farlige byggeprojekt. Hun vil vise sin mand, at hun tror på deres fælles drøm. Hun vil bevise for verden, at kvinder også kan skabe underværker.

Historiens enestående kvinder er en ny serie, som i romanform fortæller om en række kvinder, der – udover at være enestående på hvert deres område – har skabt historie, der inspirerer den dag i dag.

Bogen er skrevet af den tyske forfatter Petra Hucke, og er første del af en ny serien om historiens enestående kvinder.

Historiens enestående kvinder

Historiens enestående kvinder er en ny serie, som i romanform fortæller om en række kvinder, der – udover at være enestående på hvert deres område – har skabt historie, der inspirerer den dag i dag.

Alle bøger i serien kan læses selvstændigt. Næste bog i serien, En engel i Warszawa, om Irena Sendler, der reddede over 2.000 børn fra nazisterne, udkommer 12. oktober.

Den 30. november udkommer En drøm om skønhed, der fortæller historien om marketinggeniet Esther Mentzer, bedre kendt som Estée Lauder.

Vind bogen

Bogen udkommer 15. juni 2022 på Gudkind Forlag. Vejledende pris 249,95 kroner

Vi trækker lod om 2 bøger.

Du kan deltage i konkurrencen på Faglige Seniorers Facebook-side eller ved at udfylde kuponen herunder.

Vinderne trækkes onsdag 3. august

Vinderne er Mona Arvesen, Snekkersten, Bent Andersen, Brande.

Først publiceret: fredag 1. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 24. oktober 2022 kl. 13:37

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.