Vind bogen: Det er de unge som forsvinder

Sidste bind i den populære danske historiske slægtsfortælling af Lise Ringhof og Erik Valeur.

Senest opdateret: tirsdag 4. oktober 2022

Bogen “Det er de unge som forsvinder” er tredje bind i Ringhof og Valeurs fortælling om familien Brinch, nu i det 21. århundrede. Romanen skildrer et igangværende opgør mellem generationerne. En tid, hvor den digitale revolution splitter unge og gamle.

Brødrene Jakob og Thomas Brinch er blevet forældre til en generation, de ikke rigtig forstår. Mens børnene lever i den nye verden af computere, e-mails, mobiler og internet, har de voksne ikke tid til meget andet end arbejde og karrierer.

Få nyhedsbrev med konkurrencer

Vær med i de mange konkurrencer hos Faglige Seniorer og vind bøger, biografbilletter, lækre brunch for 2 og meget mere.

Se konkurrencerne i Faglige Seniorers nyhedsbrev hver onsdag morgen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER - det er gratis.

Thomas’ datter Liv bryder med sin far, da hun tager hyre på en coaster og sejler til Fjernøsten, mens Jakobs søn Tobias forlader sit hjem i Svendborg uden at have set ret meget til sin far – og uden at vide hvad han vil.

Endnu mere uforudsigelig er fremtiden for deres yngre søskende, Katrine og Frederik, mens Danmark passerer årtusindeskiftet med udsigt til en ny dagsorden: involvering i krige og bekæmpelse af terror.

Mens Frederik lader sig friste af de nye nationale toner med drømmen om at kæmpe ude i verden, er Katrine ved at komme fri af flere års ensomhed. De to yngste Brinch-børn tager til alles forskrækkelse en beslutning, som splitter familien.

Med trilogien har vi ønsket at skrive en fortælling, hvor vi fletter de dramatiske hændelser i en slægts liv sammen med nogle mørkere sider af danmarkshistorien. Alle tre bøger kredser om forholdet mellem generationer.

Ringhof & Valeur

Vind bogen

“Det er de unge som forsvinder” udkommer 18. august 2022 på Gutkind Forlag. Bogen er på 560 sider, og den vejledende pris er 299,95 kroner.

Romanen er en selvstændig fortsættelse til “Det er de danske som flygter” (2020) og “Det er de oprørske der svigter” (2021).

Vinderne er Tove Lykke, Lemvig, Grethe Boen Knudsen, Hedensted og Steen Jensen, Ølstykke. 

Først publiceret: tirsdag 16. august 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 4. oktober 2022 kl. 14:09

Se, hvad vi ellers skriver om: