Kærlig hilsen fra London

Sarah Jio nye roman handler om den amerikanske bibliotekar Valentina, der arver en boghandel i London og rejser om på den anden side af jordkloden at blive klogere på sin afdøde mor. 

Senest opdateret: fredag 31. marts 2023

Valentina Baker er i trediverne, arbejder som bibliotekar og er lige kommet ud af et kuldsejlet ægteskab.

Da hun var teenager, forlod hendes mor familien og flyttede fra Seattle til London fra den ene dag til den anden. Siden da har de ikke haft kontakt, og Valentina bearbejder stadig sorgen over at være blevet forladt af sin mor.

Da Valentina får besked om, at hendes mor er død og har efterladt sin lejlighed i Primrose Hill og en mystisk boghandel til hende, bliver hun knust, men også opsat på at finde ud af, hvem hendes mor i virkeligheden var, og hvad der fik hende til at forlade familien så pludseligt den dag for mange år siden.

Hun rejser derfor over Atlanten for at begynde på en frisk i den charmerende engelske hovedstad, og langsomt begynder hun at kunne stykke brikkerne i sin mors historie sammen.

Men da det viser sig, at boghandlen er i fare for at lukke, må Valentina sammen med butikkens medarbejdere gøre alt, hun kan, for at få den på fode igen. Og mens arbejdet står på, lærer hun mere om sin mor, end hun nogensinde havde troet muligt – og muligvis også om sig selv.

Om forfatteren

Bogen er skrevet af den succesfulde amerikanske forfatter, hvis bøger udkommer i 27 lande. “Kærlig hilsen fra London” er hendes femte roman på dansk. Tidligere er udkommet Brombærvinter, Alle blomsterne i Paris, Når violerne blomstre, Den sidste kamelia. 

Bøgerne er selvstændige romaner og ikke en serie.

Vind bogen

“Kærlig hilsen fra London” udkommer 24. august 2022 på Gads Forlag. Vejledende pris er 249,95 kroner.

Bogen kan købes her.

Vinderne er Ernst Sørensen, Viborg, Tove Arnfred, Aabenraa og Anette Pedersen, Skovlunde.

Først publiceret: mandag 22. august 2022
Artiklen er sidst opdateret fredag 31. marts 2023 kl. 13:21

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.