Spændende engelsk krimi: Hejrens skrig

Ny krimi fra forfatteren Ann Cleeves, som er kendt for bøgerne bag de de populære tv-serier Vera og Shetland.

Senest opdateret: tirsdag 20. september 2022

Det er en usædvanligt varm sommer i North Devon, og turisterne strømmer til kysten. Vicekriminalkommissær Matthew Venn bliver kaldt ud til et gerningssted på en landlig ejendom beboet af en gruppe kunstnere.

Her finder han et nøje iscenesat mord: En lokal læge, Dr. Yeo, er blevet dræbt med et skår fra en glasvase, som hans glaspusterdatter har lavet. Dr. Yeo virker som et usandsynligt mordoffer. Han var en god mand, forgudet af sin datter og vellidt i lokalmiljøet, hvor han kæmpede for patienternes rettigheder.

Da man finder endnu et lig, dræbt på samme måde som det første, må Matthew Venn træde varsomt og navigere med snilde i de mange løgne, der gemmer sig under overfladen i det lille lokalsamfund. Og sagen går igen faretruende tæt på hans eget privatliv.

Om bogen

“Hejrens skrig” er andet selvstændige bind i serien om kriminalkommissær Matthew Venn. En overraskende og stemningsfuld krimi fra det nordlige Devons naturskønne omgivelser.

Første bind i serien, “Døden på stranden”, findes nu som tv-serie, ligesom de populære tv-serier “Vera  og Shetland”, som forfatteren Ann Cleeves også har skrevet.

Vind bogen

Bogen er udkommet 17. august 2022 på Gads forlag. Vejledende pris er 249,95 kroner. Den kan købes her.

Vindere er Esther Skøtt, Tønder, Anette Schwartz, Roskilde og Lene Petersen, Tranekær. 

Først publiceret: mandag 12. september 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 20. september 2022 kl. 11:20

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.