En fortælling om Donald Trumps fremgang og USA’s fald.

Vind bog om Donald Trump: Blændværk

Blændværk – En fortælling om Donald Trumps fremgang og USA’s fald. Bogen er et portræt af den mand, der formåede at tyde sit lands drømme og udnytte dem til sin egen fordel.

Senest opdateret: tirsdag 22. november 2022

Pulitzerprisvinder og New York Times-journalist Maggie Haberman afdækker Donald Trumps liv fra hans første tid i New York, til han forlod Det Hvide Hus.

Hun er Donald Trumps erklærede yndlingsfjende blandt journalister. Få forstår ham bedre end hun, og ingen har i højere grad påvirket mediedækningen af den amerikanske forretningsmand, der i 2016 blev valgt som USA’s 45. præsident.

Få nyhedsbrev med konkurrencer

Vær med i de mange konkurrencer hos Faglige Seniorer og vind bøger, biografbilletter, lækre brunch for 2 og meget mere.

Se konkurrencerne i Faglige Seniorers nyhedsbrev hver onsdag morgen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER - det er gratis.

Maggie Haberman har fulgt Donald Trump på sidelinjen, først som tabloidreporter på New York Post og senere som korrespondent for The New York Times.

Trump selv kalder hende for “sin psykiater”.

I bogen fortæller hun hele historien – opblomstringen af hans karriere som ung forretningsmand i New York City, skabelsen af Donald Trump som fænomen, hans politiske virke, hvor han formåede at tryllebinde store dele af den amerikanske befolkning – og nu, hvor han med vind i sejlene arbejder på sit politiske comeback i håbet om at generobre det højeste embede i USA.

Hvad driver Trump? Hvem er de mennesker, der banede hans vej til magten? Og hvad kan forhindre ham i at blive præsident igen?

Bogen tegner et forrygende og foruroligende portræt af Donald Trump og magtmaskinen bag ham – og samtidig et portræt af det land, som han ændrede for altid.

Om forfatteren

Maggie Haberman regnes som en af de bedste undersøgende journalister i USA.

Hun har arbejdet som reporter for New York Post, New York Daily News og magasinet Politico. Siden 2014 har hun været politisk korrespondent for CNN og blev korrespondent i Det Hvide Hus for The New York Times i 2015.

Hendes omfattende viden om Donald Trump, hans karriere, metoder og hans organisation har befæstet hendes ry som en af hans skarpeste kritikere.

I 2018 vandt hun Pulitzerprisen for at afsløre Trump og hans rådgiveres forbindelse til Rusland.

Vind bogen

Bogen er udkommet 31. oktober 2022 på Gutkind forlag. Vejledende pris 399,95 kroner.

Vi trækker lod om 3 bøger tirsdag 29.  november 2022.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Først publiceret: tirsdag 22. november 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. november 2022 kl. 15:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

og