Nyd en lækker frokost med Faglige Seniorer den sidste tirsdag i hver måned - i første omgang på Café Jens Otto i Randers 26. marts. Senere kommer flere restauranter og cafeer med i ordningen.

God mad til en god pris: Premiere på Seniorernes Frokostklub

Faglige Seniorer lancerer frokostklub for seniorer med god mad til 89 kroner + gratis kop kaffe på udvalgte restauranter. Første sted er på Cafe Jens Otto i Randers, men flere er på vej.

Senest opdateret: tirsdag 26. marts 2024

Seniorer skal have mulighed for at mødes over en god frokost til en god pris.

Derfor lancerer Danmarks næststørste ældreorganisation Faglige Seniorer nu ”Seniorernes Frokostklub”.

”Seniorernes Frokostklub er en helt ny aktivitet i Faglige Seniorer. Tanken er, at vi vil skabe et nyt fællesskab, hvor medlemmerne hver måned kan mødes over en frokost og hygge sig i nogle timer,” fortæller direktør i Faglige Seniorer, Palle Smed.

Prisen er fast. 89 kroner for frokost og kaffe, som betales, når man køber sin billet. Drikkevarer betaler man selv på stedet.

Der er premiere på tirsdag 26. marts på den hyggelige Cafe Jens Otto i Randers, hvor menuen står på tarteletter.

Se tilbud fra Seniorernes Frokostklub HER

Frokost over hele landet

Det er planen, at Seniorers Frokostklub bliver et fast indslag over hele landet

”Det er mit håb, at frokostklubben også vil tiltrække mange, som er alene og som tænker, at det vil være hyggeligt at komme ud og møde andre seniorer. Fællesskabet er en del af Faglige Seniorers dna, og vi håber, at vi med frokostklubben rækker ud til mange af de medlemmer, som vi ikke ser så tit,” siger Palle Smed.

Samvær med andre

Hos Faglige Seniorer i Randers glæder formand Inge-Lise Christensen sig til at byde velkommen, når ”Seniorernes Frokostklub” får premiere på Cafe Jens Otto.

”Det er et virkelig godt tilbud, hvor vi seniorer kan nyde en frokost i samvær med andre til en billig penge. Vi ved, at mange søger fællesskabet, og hvad er bedre end at mødes over god mad og nyde hinandens samvær. Det glæder jeg mig virkelig til,” siger Inge-Lise Christensen.

God gammeldaws mad

Det er vært Mike Pabst på Cafe Jens Otto, der vælger menuen, når der er ”Seniorernes Frokostklub” sidste tirsdag i hver måned.

På tirsdag serveres der tarteletter. Der er frokost fra klokken 12.

Menuen de næste gange i Seniorernes Frokostklub er frikadeller sidste tirsdag i april og hakkebøf sidste tirsdag i maj. Der kan allerede bestilles billet her.

Se værten Mike Pabst præsentere Cafe Jens Otto

Café Jens Otto fremstår med interiør fra en anden tidsalder.

Vinduer med skodder, altankasser med smukke blomster, vasketøj på snor over gaden som sidder man sidder i en gammel baggård.

De rødternet duge og Madame Blå understreger at ”De Gamle værdier” er i højsæde og der serveres selvfølgelig ”Gammeldaws mad”.

Cafeen ligger med god udsigt til byens liv på Jens Otto Krags Plads i Randers.

Hvad mener du?

Er det en god ide med Seniorernes Frokostklub med en god frokost og en kop kaffe den sidste tirsdag i hver måned til 89 kroner?

Din mening er velkommen på Faglige Seniorers Facebook-side.

Først publiceret: tirsdag 19. marts 2024
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 26. marts 2024 kl. 19:13

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.