Vind spændende roman: Sylvias nye liv

Det er ikke, fordi 63-årige Sylvia drømmer om at være ung igen. Hun føler sig godt tilpas i sin alder, der giver hende visdom, erfaring og perspektiv, og nu skal næste del af livet erobres …

Senest opdateret: tirsdag 30. juli 2024

63-årige Sylvia bor i et pensionistparadis i Florida med sin mand, men da hun finder ham i seng med en anden kvinde, bliver hendes liv vendt på hovedet. Chokeret og rasende forlader hun sit gamle liv og tager sammen med sin bedste veninde, den glamourøse ældre enke Evie, til Manhattan for at genoptage sin tidligere karriere som wedding planner.

Der er dog mange bump på vejen, for Sylvias eksmand har formøblet hendes opsparing og spærret alle kreditkort. Men Sylvia og Evie er snu og beslutsomme, og de har ikke noget imod at pantsætte smykker, bo på et ungdomsherberg i New York og nette sig på et Starbucks-toilet undervejs.

Om forfatteren

Hillary Yablon bor i Los Angeles med sin mand og to unge sønner. Hun er uddannet fra Princeton University og fik sin MA i poesi på Johns Hopkins University. Sylvias nye liv, hendes debutroman, modtog en pris ved UCLA.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på forlaget Gyldendal 18. april 2024, koster 299,95 kroner. Den kan købes her. 

Gyldendal og Faglige Seniorer har sammen udloddet 1 eksemplar af bogen.

Vinder er Lone Haugaard Nielsen, Odense N.

Først publiceret: onsdag 22. maj 2024
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 30. juli 2024 kl. 09:55

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.