Investeringen af pensionsopsparinger er afgørende for, at mange danskere kan leve det liv, de ønsker, når går på pension, lyder det i undersøgelsen.

Disse kunder er mest tilfredse med deres pensionsselskab

Se top 3 over de pensionsselskaber med de mest tilfredse kunder.

Senest opdateret: tirsdag 28. maj 2024

Industriens Pension lander igen i år helt i top, når det gælder danske pensionskunders tilfredshed med deres pensionsselskab. Det er andet år i træk.

Det viser en ny undersøgelse fra analysehuset EPSI Rating Danmark.

Undersøgelsen viser, at Industriens Pensions tilfredshedsscore i år er landet på 70,6 point, mens branchens samlede gennemsnit ligger på 65,4 point. Det rækker til en førsteplads i undersøgelsen.

“Medlemmernes tilfredshed med pensionsordningen er afgørende for os, og derfor er vi også rigtig glade for den fornemme placering. Der er en rigtig god bevidsthed om, at vi altid skal have medlemmernes behov for øje for at leve op til tilliden. Vi tager bestemt intet for givet,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

På de næste pladser i undersøgelsen kommer PensionDanmark og PFA Pension.

Selskaber tager samfundsansvar

I følge EPSI Rating Danmark – der har lavet undersøgelsen – tager pensionsselskaberne et vigtigt samfundsansvar, og bidrager til at den danske samfundsmodel kan fungere.

Samtidig hjælper pensionsselskabernes sundhedsforsikringer hjælper årligt millioner af mennesker med dækninger af alt fra fysioterapeuter til psykologer.

“Investeringen af kundernes pensionsopsparinger er afgørende for, at mange danskere kan leve det liv, de ønsker, når går på pension,” lyder det.

Senkarriere

Flere af de største selskaber i Danmark tager også et aktivt ansvar for danskernes seniorkarrieremuligheder, og de bidrager til at rådgive om sundhed på arbejdspladserne for at sikre, at forebyggelse af sygdom kommer i fokus snarere end behandling, lyder det om pensionsselskaberne i undersøgelsen.

Undersøgelse fra EPSI Rating Danmark er baseret på lidt over 2.000 interviews med danskere med et kundeforhold til et pensionsselskab. Interviewene er gennemført i april 2024.

Først publiceret: tirsdag 28. maj 2024
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 28. maj 2024 kl. 11:23

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.