MobilePay lytter til brugerne og introducerer nu en ny funktion, der gør det lettere at anmode flere personer om penge på én gang. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

MobilePay ændrer funktion efter klager

Har du brugt MobilePay og oplevet irritation over, at en vigtig funktion manglede? Det har mange andre også, og derfor har MobilePay nu taget affære.

Senest opdateret: mandag 2. september 2024

Mange har oplevet frustration over, at MobilePay ikke havde en funktion, der gjorde det muligt at anmode flere personer om penge på én gang.

Men nu har MobilePay lyttet til brugerne og er klar til at rulle en eftertragtet funktion ud.

Gruppeanmodninger gør livet lettere

Fra mandag og resten af ugen vil MobilePay begynde at introducere en ny funktion, som mange har efterspurgt.

Det har nemlig været et ønske fra flere brugere at kunne sende betalingsanmodninger til flere personer samtidig, og denne mulighed bliver nu tilgængelig.

MobilePay oplyser til Ekstra Bladet, at den nye funktion vil være tilgængelig for alle brugere inden udgangen af ugen.

To nye muligheder for betaling

Med den nye funktion kan du nu vælge mellem to forskellige måder at anmode om penge på.

Du kan enten dele et beløb mellem dig selv og andre, hvor du bestemmer, hvor meget hver person skal betale. Dette er praktisk, hvis I for eksempel er ude at spise sammen eller på bytur.

Den anden mulighed er at anmode flere personer om det samme beløb på én gang, hvilket er ideelt, hvis du har lagt ud for en gave eller andre fællesudgifter.

“Gruppeanmodninger er en funktion, som rigtig mange har savnet. Nu er den tilbage – og samtidig kommer der også en funktion til at dele en regning lynhurtigt og meget, meget nemt,” siger Anette Bøje, landechef for MobilePay i Danmark, til Ekstra Bladet.

Hun tilføjer også, at der er flere spændende nyheder på vej, som MobilePay glæder sig til at præsentere for deres brugere.

Først publiceret: mandag 2. september 2024
Artiklen er sidst opdateret mandag 2. september 2024 kl. 09:57

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.