Faglige Seniorer lokalforeninger

Mange af Faglige Seniorers medlemmer har ikke adgang til et lokalt seniorfællesskab. Derfor er Faglige Seniorer i gang med at etablere lokalforeninger i landets kommunerne. På nuværende tidspunkt har vi stiftet 24 nye lokalforeninger, og hermed åbnes vores fællesskab for de titusindvis af medlemmer, som ikke har en naturlig tilknytning til de eksisterende seniorklubber.

Faglige Seniorers lokalforeninger arbejder med ældrepolitiske temaer i lokalområdet. Foreningerne er selvstændige med egen bestyrelse og egne vedtægter. Og de bestemmer selv, hvilke sager de vil arbejde med.

Men lokalforeningerne er også være et socialt mødested for medlemmerne. Der skal både være tid til en hyggelig kop kaffe og en god snak, men også en fælles gåtur, et spændende foredrag eller et spil kort. Det er helt op til medlemmerne selv, hvilke aktiviteter der skal på programmet.

Faglige Seniorer arrangerer også en række lokale aktiviteter, som lokalforeningerne kan gøre brug af. Hver måned kan du således komme i biografen og som noget helt nyt, inviterer vi nu til Seniorernes Frokostklub, der en gang om måneden inviterer til god mad og hyggeligt samvær.

Vil du være med i en lokalforening i din kommune?

Du er velkommen til at deltage i en lokalforening og kan kontakte den for at finde ud af, om det måske er noget for dig at være med.

Hvis der ikke er en forening i din kommune, kan vi måske sammen oprette en.

Se lokalforeningen i din kommune

Hvis det frivillige arbejde i en lokalforening også er noget for dig, så brug kontaktblanketten eller ring på telefon 33 63 24 50.

Kontakt lokalforening

Navn
Ja tak
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.