Smagen af jul: Lækker opskrift på risalamande
Det sørme, det sandt, december: Nem opskrift på lækker risalamande, som laves af kold risengrød og får en ekstra luksus-smag med polynesisk vanilje.
Senest opdateret: tirsdag 22. januar 2019
Ingen jul ude risalamande – både i dagene op til og selve juleaften. Varm og lækker juledessert. Det er så dejlig dansk. Og lækkert.
Her er en nem og enkel opskrift, som du selv kan lave derhjemme. Denne risalamande er tilført en hemmelig ingrediens: Polynesisk vanilje.
Den polynesisk vanljestang er mere gennemtrængende og aromatisk i smagen, og det vil kunne mærkes, når grøden engang skal spises.
Velbekomme. Og glædelig jul.
PS: Husk mandlen
Få opskriften her og se, hvor nemt det er at lave risalamande.
Din livret
Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.
Først publiceret: torsdag 13. december 2018
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. januar 2019 kl. 14:15