"Da arrangementet var forbi, havde vi uddelt mere end 300 eksemplarer af Seniorhåndbogen. Det er da fantastisk," lyder det fra Inge-Lise Christensen, formand for Faglige Seniorer i Midtjylland.

Vildt mange mødte op: Over 300 fik gratis seniorhåndbog

Det slog alle forventninger, da Faglige Seniorer som det første sted delte over 300 gratis eksemplarer af Seniorhåndbogen ud i Randers.

Senest opdateret: mandag 4. marts 2019

“Seniorhåndbogen er virkelig, virkelig meget populær.”

Sådan lyder det begejstret fra sektionsformand i Faglige Seniorer Midtjylland Inge-Lise Christensen efter at hun mandag ved et arrangement på Remisen i Randers uddelte over 300 eksemplarer af Faglige Seniorers Seniorhåndbogen 2019.

Det er langt over, hvad vi havde forventet. Langt over.

Inger-Lise Christensen, sektionsformand

“Det er langt over, hvad vi havde forventet. Langt over,” fortæller Inge-Lise Christensen, der først havde regnet med omkring 50 deltagere og derfor havde booket Cafe Jens Otto i Randers til arrangementet.

Men i løbet af kort tid måtte hun notere så stor interesse, at arrangementet blev flyttet til Remisen i Randers, hvor der mandag var tilmeldt 170 folkepensionister og efterlønnere for at få sig et gratis eksemplar.

“Men omtale i lokalpressen og rygtet fik langt flere af huse. Da arrangementet var forbi, havde vi uddelt mere end 300 eksemplarer af Seniorhåndbogen. Det er da fantastisk,” lyder det fra Inge-Lise Christensen.

Håndbøger med i bagagerummet

Og havde det ikke været for direktøren for Faglige Seniorer Palle Smed, der var kommet fra København for at fortælle om Seniorhåndbogen, var Inge-Lise Christensen kommet i underskud for bøger.

Inge-Lise Christensen havde nemlig kun 200 på lager, som passede til antallet af tilmeldte og det løse.

“Heldigvis havde direktøren flere hundrede ekstra med i bagagerummet i bilen, så alle fik, hvad de var kommet efter: En gratis seniorhåndbog,” griner Inge-Lise Christensen.

Den splinternye udgave af Seniorhåndbogen studeres grundigt, efter at den er blevet udleveret.

Vinder fik gratis brunch for to

De 170 tilmeldte til arrangementet i Remisen fik udover en gratis håndbog også kaffe og brød.

“Og så var der stille i salen i alle 30 minutter, hvor Palle Smed fortalte om, hvad pensionister og efterlønsmodtagere kan bruge håndbogen til, hvilke oplysninger de kan finde og hvordan de på Faglige Seniorers hjemmeside for eksempel kan beregne deres pension, mulighed for at tjene ekstra og hvad det betyder for pensionens tillæg,” fortæller Inge-Lise Christensen.

De mange, der var mødt op, kunne også deltagere i en konkurrence om at vinde en brunch for to. Den konkurrence  deltog over 100 i. Og vinderen blev udråbt på stedet.

Tirsdag og de næste 14 dage er der 18 andre arrangementer som det i Randers over hele landet, hvor Faglige Seniorer uddeler gratis eksemplarer af Seniorhåndbogen.

Læs også: Pensionister kan hente gratis seniorhåndbog

Få seniorhåndbogen gratis

Først publiceret: mandag 4. februar 2019
Artiklen er sidst opdateret mandag 4. marts 2019 kl. 10:09

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.