På møderne vil Fødevareforbundets formand Ole Wehlast fortælle om forbundets dagsorden omkring værdig tilbagetrækning.

NNF-Seniorer: Kom til stormøde i Ringsted om værdig tilbagetrækning

Fødevareforbundet NNF’s seniorer inviteres til stormøde i Ringsted mandag 3. juni til debat om værdig tilbagetrækning. Der er bustransport, frokost og kaffe. Se her hvordan du tilmelder dig.

Senest opdateret: torsdag 23. maj 2019

Hvordan sikres nedslidte fra fødevarebranchen en værdig tilbagetrækning – og dermed muligheden for også at få godt seniorliv?

Det er det store spørgsmål, som er på dagsordenen, når Fødevareforbundet NNF’s seniorer holder stormøde i Ringsted 3. juni.

Det er Seniorlandsklubben og Fødevareforbundet, der har indkaldt til stormødet. Der blev holdt et lignende møde i Odense 29. maj.

Der bliver arrangeret bustransport til mødet i Ringsted fra en række byer. Det er gratis at deltage. Der serveres frokost og kaffe med kage.

Tilmelding her – KLIK.

Højt på politisk dagsorden

”Det er jo et brandvarmt emne i valgkampen om nedslidte fra de hårde job i blandt andet fødevarebranchen skal have mulighed for at gå tidlige på pension. Fødevareforbundet siger ”værdig før færdig” og har fået sat tidlig tilbagetrækning højt på den politiske dagsorden. Det bakker vi seniorer naturligvis op bag,” siger formanden for Seniorlandsklubben, Anne Jørgensen.

På stormødet fortæller Fødevareforbundets formand Ole Wehlast om forbundets krav omkring værdig tilbagetrækning.

Desuden er der indlæg fra en Socialdemokratisk politiker om, hvordan den aldrende danske befolkning sikres et godt seniorliv.

Læs også: Seniorer roser S-udspil: Tidlig folkepension til nedslidte

Mulighed for at møde kolleger

Stormøderne i Odense og Ringsted er et af de første initiativer fra Seniorlandsklubben i Fødevareforbundet, der blev etableret efterår.

”Der bliver derfor også rig mulighed for at møde kolleger og andre fra lokale seniorklubber,” siger Anne Jørgensen.

Sådan tilmelder du dig

Seniorklubben holder stormøde i Ringsted. Af hensyn til transport og frokost skal du tilmelde dig. Ved tilmelding kan du også se program og busafgangstider til mødestedet fra en række byer.

  • Mødet i Ringsted holdes mandag 3. juni kl. 12-16 hos Fødevareforbundet NNF Sjælland og Øerne, Østre Parkvej 2G, 4100 Ringsted. Tilmeld dig her

Eventuelle spørgsmål rettes til formand for Seniorlandsklubben, Anne Jørgensen, på mail: annejrgensen1@gmail.com eller telefon: 28 11 66 27

 

Fakta:

Bekymret for nedslidning

50 procent af medlemmerne af Fødevareforbundet NNF svarer i en undersøgelse, som DMA Research A/S har gennemført, at de “I meget høj grad” er bekymret for at blive fysisk nedslidt inden de når deres pensionsalder. 23 procent  svarer, at de “I høj grad” er bekymret for at blive fysisk nedslidt inden de når deres pensionsalder.

Det samme gælder for henholdsvis 13 procent og 12 procent danskerne.

Dobbelt så mange tager medicin

58 procent af medlemmerne af Fødevareforbundet NNF svarer at de inden for de seneste tre måneder har taget smertestillende medicin eller haft behov for behandling i forbindelse med smerter forårsaget af nuværende eller tideliger arbejde.

Det samme gør sig gældende for 27 procent af danskerne.

Først publiceret: torsdag 25. april 2019
Artiklen er sidst opdateret torsdag 23. maj 2019 kl. 15:28

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.