Vær med, når 74-årige Mary finder kærligheden i Toscana.

Vind bog om senior-forelskelse: To uger i Toscana

Kærlighedsroman med hovedpersoner i alle aldre, som giver håb om, at det aldrig er for sent at finde kærligheden. Værdi: 250 kroner.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

KONKURRENCEN ER SLUT: Vinderen er Kirsten Lindhardt Jochumsen, Systofte

I bogen kommer vi med til det skønne Toscana, hvor forfatterdrømmene spirer, jalousien får frit løb, og kærligheden blomstrer, når Patricia O’Hara traditionen tro slår dørene til sin pittoreske ejendom op for en gruppe håbefulde forfattere og et to uger langt skrivekursus.

De vidunderlige omgivelser og kokken Aldos forførende mad er altid sikre hits, men i år er Patricia bekymret. De ubetalte regninger hober sig op, og den smukke, men forfaldne ejendoms fremtid er usikker.

Men mens Patricia spekulerer, sker der ting og sager omkring hende: Snart kører Aldo rundt med 74-årige Mary på sin Vespa, og altmuligmanden Fabio har sat mere end ét hjerte i brand. Temperaturen stiger, mens der sladres, flirtes og rettes manuskripter ved poolen, og efterhånden som både spøgelser og uventede gæster dukker op, er én ting sikkert: Det bliver en sommer som ingen anden.…

Måske kender du forfatteren under et andet navn?

Bogen er skrevet af Domenica de Rosa, og måske kender du hende allerede under et andet navn? Domenica de Rosa er nemlig forfatteren Elly Griffiths rigtige navn. Hun er mest kendt for den populære og spændende krimiserien om Ruth Galloway.

Bogen er udkommet på Gads forlag, som har skænket en bog til konkurrencen.

 

Først publiceret: mandag 14. oktober 2019
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 13:43

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.