En mand fra Helsingør har vundet den største gevinst i Vikinglotto herhjemme nogensinde: 209 millioner kroner. Pressefoto: Danske Spil.

Lotto-vinder: Jeg vil købe hus til mine forældre, så de kan nyde alderdommen

Mand fra Helsingør vandt rekordgevinst i Viking-Lotte på 206 millioner kroner: Køber hus til forældre og inviterer familien på luksusferie.

Senest opdateret: tirsdag 2. juni 2020

Hvem drømmer ikke om at vinde den store gevinst?

Det blev virkelighed for en mand fra Helsingør. Og ikke bare vandt han den store gevinst.

Det var hele 208 millioner kroner, som han vandt i Vikinglotto.

Den største gevinst nogensinde i Vikinglotto herhjemme.

Far fældede en tåre

Manden – der vandt de rare millioner i sidste uge – tog forbi sine gamle forældre for at fortælle den gode nyhed. Faren blev så rørt, at han fældede en tåre.

”Han ved, hvor meget jeg har kæmpet de sidste mange år i forhold til økonomien. Så jeg har da også selv været rørt, samtidig med at jeg bare er så glad. Jeg har haft en gæld, der har tynget min familie, så der er mange ting, vi har måttet give afkald på,” fortæller den glade vinder, der ønsker at være anonym.

Lotto-vinderen har lagt planer for nogle af de mange penge. Til glæde for blandt andet faren og moren.

”Jeg vil gerne købe et hus til mine forældre, hvor de kan nyde deres alderdom,” fortæller han.

Vigtigt at hjælpe andre

Den nyslåede millionær har også tænkt over, hvordan han kan støtte sit lokalmiljø og stadig være anonym.

”Jeg synes det er vigtigt at hjælpe andre. Men det skal være noget, jeg selv bestemmer. Det er blandt andet også derfor, at jeg gerne vil være anonym. Jeg er bestemt ikke en nærig person, og jeg glæder mig til at dele pengene med min familie og få tætte venner, der ved besked om gevinsten. Men jeg har haft rigtig meget pres på de seneste år, så jeg ville slet ikke kunne overskue, hvis jeg pludselig blev bestormet af alle mulige. Det har man jo hørt om før.

Vinderen fortæller, at han blandt andet vil invitere sin nærmeste familie på en rigtig god sommerferie.

”Det skal være luksus hele vejen igennem. Der skal ikke spares på noget som helst. Det er jo så vidunderligt, at jeg har mulighed for det. Det er længe siden, vi har været ude at rejse alle sammen,” lyder det.

Troede ikke han spillede med

Vinderen har et såkaldt Plus abonnement hos Danske Spil og troede faktisk kun, at hans abonnement var tilknyttet Lotto om lørdagen. Derfor var overraskelsen ekstra stor, da han blev ringet op af Danske Spils Kundecenter dagen efter onsdagens Vikinglotto trækning.

“Jeg anede ikke engang, at jeg spillede med i puljen om Vikinglotto, så for at sige det mildt, blev jeg meget overrasket over at få at vide, at jeg havde vundet over 200 millioner,” fortæller han.

Vindertallene var: 2-3-11-13-27-47. Vikingtal 8

Hvis du vandt?

Hvad ville du bruge pengene på, hvis du vandt 206 millioner kroner i Lotto? Fortæl om det på Faglige Seniorers Facebook-side – KLIK HER

https://www.facebook.com/fagligsenior/posts/2710920285622899?__xts__[0]=68.ARAEQsOe9ubdVsvnyfJ3G0oIbGbwrVYZJVbbS2bPu1MTWWtt1_H0OdgKOhQu8K–dEEin_hu8xI6brEXWE7jKyMYtg5y2YTY8CdiNDWiBG_axGnYi43lEWYr7kb3o61CrEPGA4d00DbfAWjaA-Ry7gj3NcIaxkGYXWNZeQWCGMCtjb6ouZ-CPMHlRH40a5pjiNyB4kJua4HvpSWe4MfHA9ZhwQWdBhl9EFh-i_k3uBjy8F4fZ_biPWc-3vMizay8c_68YPEWuXLvnCBJhARRzRXrsAd2iG5r91eFRLxKQRxcJeYBNL5aLCPx9U6eRKriIjTo&__tn__=-R-R

Først publiceret: onsdag 5. februar 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 2. juni 2020 kl. 15:36

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.