Bogen er til helt almindelige danskere – skrevet i et hverdagssprog uden lægefaglige udtryk - med blandt andet råd om kost, motion og vægttab samt en liste over hvad du må spise. 

Vind bog: Sådan blev jeg medicinfri og 10 kilo lettere

Anders Bach fik diagnosen diabetes, men lagde sin livsstil om. Han blev rask, sund og fri af medicin og sygdommen. Det har han skrevet en bog om, som du kan vinde.

Senest opdateret: mandag 11. januar 2021

Anders Bach har prøvet det på egen krop. Den tidligere fotograf fik i fire år medicin mod forhøjet kolesterol og en snigende diabetes.

“Men det var en lappeløsning, der kun havde retning mod mere medicin. Træthed, tydelige bivirkninger, en identitet som sygdomsramt  samt menage andre negative følelser på krop og sjæl fulgte med,” fortæller Anders Bach.

Men det er historie nu. I  bogen “Sådan! Medicinfri og ti kilo lettere” fortæller Anders Bach, hvordan det tog ham fire dage at lægge om og kiloene raslede af.

Han blev rask, sund og fri af diabetes 2 på få uger.

Gode råd og eksperter

Bogen “Sådan! Medicinfri og ti kilo lettere” indeholder klare budskaber fra en håndfuld førende læger om, hvad der har størst betydning for dit helbred, når du vil passe på din krop.

Eksperterne er enige: Vægttab og kost med færre kulhydrater er den bedste og enkleste vej til at holde sig sund og rask i mange år.

Bogen er til helt almindelige danskere – skrevet i et hverdagssprog uden lægefaglige udtryk – med blandt andet råd om kost, motion og vægttab samt en liste over hvad du må spise.

Bogen giver også et indblik i medicinalindustriens rolle i sundhedsvæsenet. Lær at spise naturlige, nærende fødevarer, som kan nedsætte eller udelukke behovet for medicin på livstid. Forordet er skrevet af læge og forfatter Arne Astrup.

“Sådan! Medicinfri og ti kilo lettere” er udgivet på Forlaget SANS og kan købes frem til 5. februar til en speciel intropris på 150 kroner. Herefter er prisen 200 kroner. Bogen kan købes på forfatterens hjemmeside.

Du kan vinde bogen

Forlaget SANS har doneret eksemplar af bogen “”Sådan! Medicinfri og ti kilo lettere” til Faglige Seniorer. Brian og Susanne fra Faglige Seniorer trækker vinderen mandag 11. januar. Vinder er John Svendsen, Viborg.

 

Først publiceret: tirsdag 5. januar 2021
Artiklen er sidst opdateret mandag 11. januar 2021 kl. 10:55

Emner: