Bogen er til helt almindelige danskere – skrevet i et hverdagssprog uden lægefaglige udtryk - med blandt andet råd om kost, motion og vægttab samt en liste over hvad du må spise. 

Vind bog: Sådan blev jeg medicinfri og 10 kilo lettere

Anders Bach fik diagnosen diabetes, men lagde sin livsstil om. Han blev rask, sund og fri af medicin og sygdommen. Det har han skrevet en bog om, som du kan vinde.

Senest opdateret: tirsdag 11. maj 2021

Anders Bach har prøvet det på egen krop. Den tidligere fotograf fik i fire år medicin mod forhøjet kolesterol og en snigende diabetes.

“Men det var en lappeløsning, der kun havde retning mod mere medicin. Træthed, tydelige bivirkninger, en identitet som sygdomsramt  samt menage andre negative følelser på krop og sjæl fulgte med,” fortæller Anders Bach.

Anders Bach om sundhed

Læs flere af Anders Bachs klummer om kost, sundhed og motion i serien "Sund og rask".

Træningstips til strandløver og badeprinsesser

Medicin gør os mere syge

Først kostændring, så træning!

Vælt kostpyramiden

Men det er historie nu. I  bogen “Sådan! Medicinfri og ti kilo lettere” fortæller Anders Bach, hvordan det tog ham fire dage at lægge om og kiloene raslede af.

Han blev rask, sund og fri af diabetes 2 på få uger.

Gode råd og eksperter

Bogen “Sådan! Medicinfri og ti kilo lettere” indeholder klare budskaber fra en håndfuld førende læger om, hvad der har størst betydning for dit helbred, når du vil passe på din krop.

Eksperterne er enige: Vægttab og kost med færre kulhydrater er den bedste og enkleste vej til at holde sig sund og rask i mange år.

Bogen er til helt almindelige danskere – skrevet i et hverdagssprog uden lægefaglige udtryk – med blandt andet råd om kost, motion og vægttab samt en liste over hvad du må spise.

Læs Anders Bachs tip om kost og livsstil

Anders Bach slap fri af diabetes og har udgivet bogen "SÅDAN! - medicinfri og 10 kilo lettere". Han skriver klummer i Faglige Seniorers nyhedsbrev, hvor han giver gode kostråd og tip til et sundere liv.

Få Anders Bachs klummer, når de udkommer. Tilmeld dig gratis Faglige Seniorers nyhedsbrev.

Få gratis nyhedsbrev - klik her

Bogen giver også et indblik i medicinalindustriens rolle i sundhedsvæsenet. Lær at spise naturlige, nærende fødevarer, som kan nedsætte eller udelukke behovet for medicin på livstid. Forordet er skrevet af læge og forfatter Arne Astrup.

“Sådan! Medicinfri og ti kilo lettere” er udgivet på Forlaget SANS og koster 200 kroner. Bogen kan købes på forfatterens hjemmeside.

Tidligere vinder er: John Svendsen, Viborg, og Elsebeth Andersen, Randers, Erik Kusk Christensen, Aars og Dorthe Friis Højland, Holstebro.

 

Først publiceret: tirsdag 5. januar 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 11. maj 2021 kl. 10:08