"Over Stregen - Umodne manddomserindringer", kalder Michael Falch sin nye bog.

Bog-konkurrence: Vind Michael Falchs erindringer

Sangeren Michael Falch går "Over stregen" i sin nye bog, hvor han blandt andet fortæller om dannelsen af Malurt og senere den frygtelige oplevelser af sin yngste datters anoreksi.

Senest opdateret: onsdag 7. april 2021

Konkurrencen er slut. Vindere er Jane Nielsen, Frederikshavn, Per Maibøll Pedersen, Haderslev, og Annette Tiedt, Roskilde.

Sangeren Michael Falch, der er blevet 64 år, åbner i sin nye erindringsbog “Over Stregen” op for en dybt personlig fortælling om at vende tilbage til den storby, han lagde bag sig for mange år siden.

I bogen, der har fået undertitlen “Umodne manddomserindringer”, går Michael Falch to veje. Dels forsætter han fortællingen fra sin tidligere erindringsbog “Til grænsen”, hvor han skildrer sin barndom og sine ungdomsår i Tønder.

Vi får flashbacks til hans første møder med København og til dannelsen af rockbandet Malurt i 70’ernes Nørrebro. I det andet spor følger læseren hans reetablering i de københavnske gader i nutid og hans bestræbelser på ikke at miste fodfæste efter hans parforholds forlis.

Undervejs kommer også Michael Falch også med sine betragtninger om Jesus, Lykke-Per som ledemotiv, Kim Larsens betydning, fodboldens væsen og den frygtelige oplevelse af sin yngste datters anoreksi.

“Over stregen” er også en fortælling om at finde kærligheden der, hvor man måske mindst venter det. Og om modet til at gribe kærligheden på trods af frygt, forventninger og de fordomme, vi holder hinanden i skak med selv i en såkaldt fordomsfri og tilsyneladende udogmatisk kultur som den danske.

Michael Falchs nye erindringsbog

Vind bogen

“Over Stregen” udkommer fredag 12. marts, og vejl. udsalgspris er 279,95 kroner. Bogen kan købes her.

 

Først publiceret: mandag 8. marts 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. april 2021 kl. 15:14