Skuespilleren og instruktøren, Steen Springborg, er død kun 67 år gammel.

Steen Springborg fundet død kun 67 år gammel

Steen Springborg blev fundet død i fredags i sin lejlighed, fortæller ekshustruen, Alexandra Foss Springborg, der har tre voksne børn med Steen Springborg.

Senest opdateret: torsdag 6. maj 2021

Skuespilleren og instruktøren Steen Springborg er død, kun 67 år gammel.

Det er ikke oplyst, hvad Steen Springborg er død af.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Alexandra ‘Sandra’ Foss, der var gift med skuespilleren frem til 2013 og har tre børn sammen med ham, at han døde fredag, hvor han blev fundet derhjemme.

“Det er superhårdt for os alle sammen”, siger hun til Ekstra Bladet og fortæller, at det endnu ikke står klart, hvad Steen Springborg døde af.

Alexandra Foss og Steen Springborg blev gift i 1979, men de blev i al hemmelighed skilt i 2013 og flyttede fra hinanden to år senere.

Steen Springborg og eks-konen bevarede venskabet til det sidste, og hun vil for altid have mange goder minder om eksmanden.

Boede i Skuespillerforeningens hus

Frem til dødsfaldet boede Steen Springborg i Skuespillerforeningens hus på Bispebjergvej i Københavns NV-kvarter, hvor mange ældre skuespillere bor.

Steen Springborg har haft en række roller i store danske film og tv-serier som “Nikolaj og Julie”, “Rejseholdet”, “Edderkoppen” og “Drengene fra Sankt Petri”.

Derudover vil mange formentlig huske ham fra den udskældte film “Elvis Hansen – en samfundshjælper”, hvor han spillede netop Elvis Hansen.

I 2017 indstillede Steen Springborg som 63-årig sin karriere efter et voldsomt uheld, da han skulle stå af bussen i København. Han brækkede anklen, og efter flere måneders genoptræning og erkendelsen af, at førligheden ikke ville blive den samme, gik han på pension.

Først publiceret: onsdag 28. april 2021
Artiklen er sidst opdateret torsdag 6. maj 2021 kl. 13:07

Emner: