Susse Wolds lange liv er nu kommet i en stor billed-bog.

Susse Wolds eventyrlige liv

82-årige Susse Wold har haft et begivenhedsrigt liv, og danskerne har været med på sidelinjen fra første dag. Det kan du læse om i den nye erindringsbog.

Senest opdateret: tirsdag 8. juni 2021

Det stod næsten skrevet i stjernerne, at Susse Wold skulle blive noget ved musikken, datter som hun var af tidens største stjerne dengang i 1938, Marguerite Viby.

Og det blev den nu 82-årige Susse Wold rigtig nok også. Hvem husker ikke Susse Wold i rollerne som den søde Josepha i “Sommer i Tyrol”, den forførende Fru Junkersen i “Den kroniske uskyld” og verdensdamen Gitte Graa i “Matador”.

Bogen om Susse Wolds liv er netop udkommet.

Det er en historisk gave at blive født af en stjerne som Marguerite Viby, for så bliver ens liv fotograferet lige fra barnsben.

Og den nye bog, “Susse Wold – Memory Lane” er propfyldt med store, flotte billeder fra hendes barndom med moderen, med de forskellige ægtemænd og hendes søn, fra de ikoniske film og teaterroller hun har spillet i sin lange karriere, og ikke mindst de mange historier om Susse liv, som danskerne har været vidne til i de mange år.

I dag tilbringer Susse Wold meget af sin tid på Hawaii, som nærmest har været hendes og ægtemanden, Bent Mejdings andet hjem.

Og det er også her – afslører hun i bogen – at hendes aske en dag skal spredes i vandet.

Vind bogen

Sammen med forlaget Bogkompagniet udlodder Faglige Seniorer tre eksemplarer af billed-erindringsbogen “Susse Wold – Memory Lane”, der netop er udkommet. Bogen kan købes on-line HER

Vejledende pris for bogen er 199 kroner, og den er på 142 sider.

Vindere er: Nickie Hørberg, Nakskov, Lizzie Houmann, Odense, og Ingrid Clausen, Kolding

 

Først publiceret: tirsdag 1. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 8. juni 2021 kl. 22:49

Emner: