Poul Nyrup er udskrevet igen, og har ikke lyst til at fortælle, hvad han er blevet opereret for.

Poul Nyrup indlagt og opereret

Poul Nyrup Rasmussen er flyttet op i sit sommerhus i Tisvildeleje for at genoptræne efter operationen.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

77-årige Poul Nyrup Rasmussen har været indlagt på hospitalet og er blevet opereret. Han er igen blev udskrevet, og han ønsker ikke at fortæller til Ekstra Bladet hvad operationen gik ud på.

-I min alder kommer der altid lidt småting, og nogle gange må det laves om. Men jeg gider altså ikke tale sygdom, for det er ikke noget alvorligt, og jeg kan bestemt afkræfte, at det har noget at gøre med prostatacancer, fastslår han.

Poul Nyrup Rasmussen bor for øjeblikket i sit sommerhus i Tisvildeleje, som han delte med sin hustru, Lone Dybkær, gennem mange år. Lone Dybkær døde sidste år den 20. juli med sin familie ved sin side, og blev kort efter begravet fra Holmens Kirke.

-Jeg ser fremad mod en dejlig solrig sommer her i det smørhul af et sommerhus, som Lone og jeg havde sammen. Her kan jeg komme mig oven på operationen og gå og genoptræne, mens jeg nyder omgivelserne, siger den tidligere socialdemokratiske statsminister.

Først publiceret: torsdag 3. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 14:27

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.