Jannies datter, Michala, afslørede babynyheden på sin 32 års fødselsdag.

Janni Spies jubler: Skal være mormor

For få uger siden mistede rejsedronningen sin elskede storebror, Leif Brodersen, til sygdom. Men nu har hendes datter givet hende den bedste nyhed; At hun skal være mormor.

Senest opdateret: lørdag 12. juni 2021

Jannie Spies’ datter, Michala, fortæller på sin profil på Instagram, at ikke alene fylder hun 32 år i dag, men hun venter også sit og ægtemanden Patrick Brylovs første barn.

Michala Brylov venter nu Jannis første barnebarn. Foto: Privat/Instagram

Det er vist ingen tvivl om, at den tidligere rejsedronning er meget glad for den nyhed.

Det er kun få uger siden hun mistede sin storebror, Leif Brodersen, til sygdom. Og for seks år siden mistede hun også sin storesøster til kræft. Så det er godt, at der nu kommer en lykkelig begivenhed i familien.

Janni Spies’ datter fortæller selv om den glade nyhed på Instagram:

“Jeg fylder 32 år i dag, men størst af alt venter min elskede mand og jeg en lille baby boy. Jeg kunne ikke være lykkeligere”, skriver hun til billedet, hvor hun står sammen med sin mand, Patrick Brylov, og holder et scanningsfoto af den lille kommende arving i den ene hånd.

Gift med Paradise Hotel-deltager

Michala giftede sig sidste år med Patrick Brylov, efter de har været kæreste i to år. Ved brylluppet sløjfede hun også sin fars efternavn, Kjær, og tog i stedet Brylov som efternavn.

Patrick Brylov er for øvrigt kendt fra realityshowet ”Paradise Hotel”, hvor han deltog for i både 2015 og 2016. I dag har han opbygget en fitness-virksomhed, hvor han har succes med personlige online-forløb.  Parret flyttede sidste år fra Hellerup til stor kystvilla i Hvidovre, hvor Patrick er født og opvokset.

Patrick Brylov viser også et billede på sin sociale profil af passer med et scanningsbillede af den lille dreng, som parret venter. Foto: Privat/Instagram

Det er en kendt sag, at Michala har droppet al forbindelse med sin far, Christian Kjær, for en del år siden. Det faldt sammen med hendes far giftede sig med den iranske læge, den 27 år yngre Susan Astani, samt at Christian Kjær i retten blev dømt til at betale 35 millioner kroner tilbage til sin eks-kone, Janni Spies. Penge som han uretmæssigt havde brugt af hendes formue.

Flyttede til Schweiz

Christian Kjær blev i 2019  udenlandsdansker i forbindelse med at han fik en fængselsdom og samtidig mistede sit ridderkors.

Den dengang 75-årige advokat og hofjægermester Christian Kjær blev kendt skyldig i med vilje, at have påkørt en trafikofficial ved et cykelløb, og straffen lød på 30 dages betinget fængsel. Derudover blev han frakendt sit kørekort i et år og fik en bøde på 10.000 kroner.

Alt sammen blev han så gal over, at han flyttede til Schweiz sammen med sin hustru, deres fælles søn, Alexander, 9 år, og Susan Astanis to børn fra et tidligere ægteskab.

Janni Spies’ søn med Christian Kjær, Christopher Kjær, ser i modsætning til sin søster stadig sin far.

Først publiceret: lørdag 12. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret lørdag 12. juni 2021 kl. 10:16

Emner: