Dronning Margrethes næstældre barnebarn, Prins Felix, har haft en hemmelig kæreste i flere år. Foto: Kongehuset.

Dronningens barnebarn Felix afslører hemmelig kæreste

Dronningens næstældste barnebarn, prins Felix, der netop er blevet færdig som student, står nu frem med sin kæreste, Karen Bak, som er millionær-arving, skriver SE og HØR.

Senest opdateret: onsdag 14. juli 2021

Prins Joachim og grevinde Alexandras yngste søn, 18-årige prins Felix, der netop er blevet færdig som student på Gammel Hellerup Gymnasium, afslører nu, at han har haft en kæreste i flere år. Det er den næsten jævnaldrende 19 år gamle Karen Bak, fortæller SE og HØR i det nye nummer, der er på gaden i dag.

Prins Felix SE og HØR ny kæreste
Prins Felix har holdt hemmelig i et par år, at han har en kæreste. Foto: Faksimile SE og HØR

Som altid viser unge medlemmer af kongehuset, at de lytter til deres gamle farmor, dronning Margrethe, der for mange år siden sagde – da hun blev spurgt om sine egen sønners valgt af kæreste – at “Vorherre har givet os både et hjerte og et hoved, og det er sørme skaberens mening, at man skal bruge begge dele”.

Den smukke unge Karen Bak er nemlig ikke bare smuk og klog, men hun er også arving til en større millionformue, idet hun er barnebarn til Birgitte Krogsgard Dano, der har det succesfulde men også lidt gådefulde firma, Skaarupsund A/S, der “udvikle, køber og sælger intellektuelle ydelser”.

Karen Baks mor, Soon Kristine Bak, er født i 1968 i Seoul af danske Birgitte og en sydkoreansk mand. Soon Kristine Bak giftede sig i 1994 som blot 26-årig med Karens far, den 65 år  Thor Anders Bak, der var professor i kemi på Københavns Universitet. Karens far er i dag død, men hun har fra sin far en meget ældre halvbror på 63 år. Det er ingen ringere end komponisten til “Danser i måneskin” og flere andre ørehængere,  Frans Bak.

Det betyder alt sammen, at Karen Bak ligesom prins Felix har en mor, der er halv-asiat, og at det unge par derfor selv begge er kvart-asiat.

Lige nu nyder prins Felix sommeren sammen med sin smukke kæreste, før han efter sommerferien går i gang med sin uddannelse på den etårige løjtnantuddannelse ved Hærens Officerskole i Slagelse.

Først publiceret: onsdag 14. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 14. juli 2021 kl. 19:55