Politi leder efter dement mand

Foruden hundepatruljer ledte politiet også med helikopter og droner efter den demente mand.

82-årig dement mand væk i 24 timer – fundet i majsmark

En hundepatrulje fandt den forsvunden 82-årig stærkt dement mand. Manden var i god behold, fordi de høje majsplanter havde skærmet ham mod solen.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

En 82-årig mand, der havde været forsvundet i mere end et døgn fra det plejecenter, hvor han bor på Vestfyn, er blevet fundet i en majsmark af politiets hundepatrulje.

Manden har det efter omstændighederne godt og er i god behold.

Manden blev fundet af en hundepatrulje i forbindelse med eftersøgning på en majsmark nær Gelsted.

Vagtchef ved Fyns Politi, Milan Holck Nielsen, fortæller til TV 2 Fyn, at marken ved banelegemet kun ligger få kilometer fra Plejecenter Gelsted.

Kørt direkte hjem

Den 82-årige blev tilset på findestedet af ambulancefolk. Han blev fundet så frisk, at han blev kørt direkte til plejecentret på Vestfyn ikke langt fra Middelfart.

“Det er imponerende, at han har klaret det døgn, men majsmarken og de to meter højre planter har formentlig givet ham skygge”, vurderer Milan Holck Nielsen.

Den 82-årige mand blev meldt savnet lørdag eftermiddag efter han omkring klokken 13 havde forladt Plejecenter Gelsted på Søndergade i Gelsted.

Manglede sin medicin

Man var især bekymret for den godt gående ældre mand, fordi han ikke havde fået noget at spise siden morgenmaden, og han derudover skulle have haft sin medicin.

Efterhånden som timerne gik blev eftersøgningen udvidet geografisk og intensiveret. Således blev der lørdag aften sat en helikopter ind for at støtte hunde og droner i eftersøgningen.

Samtidig blev borgerne opfordret til blandt andet, at kigge efter ham i lader, garager udhuse, carporte m.m.

I et opslag på Twitter skriver Fyns Politi lettet: “Vi takker for de mange tip fra borgerne og er lykkelige for, at Poul er fundet!”

Først publiceret: mandag 19. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 09:07

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.