Gør det ondt at sidde ned? Vind en blød honning-pude

En dejlig blød og kølende gele-pude kan være en stor hjælp, hvis det gør ondt at sidde længe.

Senest opdateret: lørdag 15. januar 2022

Konkurrencen er slut

Vinder er Svend Bækholm Madsen, Rødekro.

Der kan være mange årsager til at det kan være pinefuldt at sidde ned. De naturlige fedtdepoter bagpå kan være forsvundet på grund af alder og måske også sygdom. Og så kan det være smertefuldt at sætte sig ned i sofaen eller stolen med al trykket på knoglerne bagi.

Det oplevede min egen søde faster på Fyn de sidste år af sit liv, hvor  hun var rigtig glad for sin Honningpude. Men der kan selvfølgelig også være andre sygdomme og aldersforandringer, der pludselig betyder, at belastning på ryg, haleben og hofter er en daglig smertekilde.

Gele-Honningpuden er en stor hjælp i sådan en situation. Den trykaflaster, giver en god kropsholdning og er samtidig en blød og åndbar siddepude, som giver dig en behagelig og smertefri siddestilling.

Navnet – Honningpude – kommer, fordi mønstret i puden ligner biernes bikuber. Den er dejlig kølig at sidde på, fordi den er skabt i et åndbar, elastisk og støddæmpende silikone. Og så kan den selvfølgelig bruges både i dine almindelige stole samt i kørestole og bilsæder. Den handy størrelse – 42 x 37 cm – betyder, at du altid kan tage den med i en taske og bruge den andre steder.

Vind puden

Vi trækker lod om en Honningpude den 8. oktober. Det er firmaet “Seniorpleje”, der sponsorerer præmien som har en værdi af 799 kroner. (Du kan få 12% rabat på hjælpemidler hos Seniorpleje)

 

 

 

Først publiceret: tirsdag 21. september 2021
Artiklen er sidst opdateret lørdag 15. januar 2022 kl. 16:49

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.