Hk Seniorerne på Mors synger

HK Seniorerne på Mors fik støtte fra Velux Fonden til køb af nye sangbøger.
Privatfoto.

Velux Fonden Vi starter altid med en sang

HK seniorer på Mors fik 11.475 kroner af Velux Fonden til nye sangbøger.

Senest opdateret: onsdag 30. marts 2022

”Vi havde en dejlig tur, selv om regnen silede ned.”

Viggo Andreas Pedersen, formand for HK Seniorerne på Mors næsten smiler i telefonen ved tanken om regnvejret på turen til Morsø Landbrugsskole. Det var ikke lige det han og klubben havde håbet på, når en tur rundt på landbrugsskolen havde gjort sig bedst i tørvejr.

HK Seniorerne på Mors synger
HK Seniorerne på Mors starter altid møderne med en sang.

HK Seniorklubben har netop fået 11.475 kroner i støtte fra Velux Fonden til køb af 45 sangbøger. De vil skabe stor glæde blandt klubbens trofaste medlemmer.

”Vi mødes stort set en gang om ugen og alle møder starter med en sang, hvorefter der er hyggeligt samvær og forskellige foredrag og virksomhedsbesøg. Men vores gamle sangbøger var så slidte, at de næste ikke hang sammen. Derfor er vi rigtigt glade for pengene fra Velux Fonden, som vi er stor tak skyldige. Uden støtten havde vi ikke fået nye sangbøger”, fortæller Viggo Andreas Pedersen.

Alle klubber, sektioner og foreninger under Faglige Seniorer kan søge støtte i Velux Fonden. Oftest bliver der givet tilskud til kurser, foredragsholdere, sangbøger, pc og printer, lydanlæg med teleslynge, projektorer, møbler, værktøj og maskiner.

Til gengæld kan der ikke søges støtte til politiske aktiviteter, underholdning, busture, udflugter, jubilæer og entré på museer og udstillinger.

Du finder ansøgningsblanketten her: www.fagligsenior.dk/velux

Først publiceret: torsdag 4. november 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 30. marts 2022 kl. 15:14