Da familien hentede hunden Jason, havde familiens søn Lau, på 4 år, en bamse med fra sin egen samling, som gave til det nye familiemedlem. Foto: Dyrenes Beskyttelse

Den sidste golden retriever fra dødsbo er nu i nyt hjem

Den sidste af de 17 golden retrievere, der har boet på Brande Internat efter at være fundet i dødsbo, er nu rejst ud i et nyt hjem.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Det har været travlt de sidste mange uger på Dyrenes Beskyttelses internat i Brande. Internatet har siden januar passet og plejet 17 golden retrievere, som blev fundet udmagrede og sultne i dødsbo.

, så vi har desværre måtte skuffe mange i adoptionsprocessen. Alligevel er vi enormt taknemmelige over at så mange har vist interesse, og vi er lykkes med at finde de bedste nye hjem til alle hundene, fortæller Yvonne Johansen, Dyreværnschef ved Dyrenes Beskyttelse.

Jason bor nu hos børnefamilie

Den sidste golden retriever Jason er nu rejst ud til sit nye hjem. Familien består af mor Ditte og far Allan og deres søn på fire år Lau, som havde taget en indflyttergave med til Jason, da han blev hentet på Brande Internat.

Familien har haft hund i 10 år, og den sidste fik de fra en familie, som ikke længere kunne have den. Og der var heller ingen tvivl i familien om, at når de skulle have en ny hund, skulle det være en hund fra et internat.

“Der er så mange hunde som mangler et kærligt hjem, og derfor var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville have en internathund. Jeg håber da, at den her sag kan være med til at gi’ folk mod på at adopter et dyr, fra et internat,” fortæller en glad Allan Langberg.

Første nat gik godt

Den første nat i det nye hjem gik godt, men Jason skulle selvfølgelig lige vænne sig til sit nye hjem. For at lette processen, sov Allan på sofaen den første nat, så Jason følte sig tryg. Det er ikke kun Allan og hans kone Ditte der er glade. Også sønnen Lau på fire er glad for sin nye bedste ven.

“Vi fik at vide, at Jason var rigtig glad for bamser, så Lau valgte straks en bamse som Jason kunne få, når vi hentede ham. Lau var også med ude og lufte Jason både den første aften og morgenen efter og han vågnede allerede klokken 4, for lige at tjekke om han stadig var der, så vi er rigtig glade,” griner Allan Langberg.

Der stadig masser af dyr på Dyrenes Beskyttelses internater, som søger deres sidste bedste hjem. Faktisk er der lige nu over 200 dyr – heraf en del hunde.

Først publiceret: fredag 25. februar 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:31

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.