Døden går til fremvisning

Stjerneejendomsmægleren Jessie Anderson findes myrdet i forbindelse med en fremvisning af et hus på Østerlen.

Senest opdateret: mandag 27. juni 2022

Den kantede og let ubehøvlede politikommissær Peter Vinston bliver involveret i efterforskningen af mordet, selv om han egentlig bare er på besøg i området. Til hjælp får han den lokale politibetjent Tove Esping, uerfaren, men ambitiøs og opvakt. Bag havernes hække i det idylliske skånske landskab lurer en morder. Spørgsmålet er bare hvem.

Krimien ”Døden går til fremvisning” er første del af ”Mordene på Østerlen”, Anders de la Mottes og Måns Nilssons serie af puslespilskrimier, der er fyldt med excentriske karakterer og skønne miljøer – og med grum og pludselig død.

Om forfatterne

Anders de la Motte er tidligere politimand. De la Motte har modtaget priser for Årets Krimidebut og for Bedste Svenske Krimi.

Måns Nilsson er manuskriptforfatter, tv-vært, børnebogsforfatter og komiker.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu Faglige Seniorers læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle Faglige Seniorers læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen, der udkommer på Forlaget Modtryk 16. juni 2022, koster 300 kroner. Køb bogen med rabat her. Se rabatkode ovenfor.

Forlaget Modtryk og Faglige Seniorer udlodder sammen 1 eksemplar af bogen.  Vinderen bliver udtrukket den 24. juni 2022.

God fornøjelse.

Vinder er Dorte Gosvig, Hjerm.

Først publiceret: tirsdag 7. juni 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 27. juni 2022 kl. 08:15