Vær med i en undersøgelse om brug af IT

Japans ældste programmør Masako Wakamiya er ved at lave en undersøgelse af danske seniorers brug af IT. Du kan hjælpe hende ved at svare på en spørgeskemaundersøgelse med lette spørgsmål. Det tager cirka 3 minutter.

Senest opdateret: mandag 27. juni 2022

I sidste uge havde Faglige Seniorer besøg af Japans ældste programmør Masako Wakamiya.

Masako Wakamiya er 87 år, og hun er fortsat aktiv som forsker.

For øjeblikket undersøger hun seniorers brug af IT i Danmark og i Estland, fordi det er 2 førende lande, når det gælder om at bruge digitale løsninger. Erfaringerne fra undersøgelsen vil Masako bruge, når hun rådgiver japanske politikere og offentlige embedsmænd om seniorer og IT.

Du kan hjælpe hende ved at svare på en spørgeskemaundersøgelse med lette spørgsmål. Det tager cirka 3 minutter.

Først publiceret: mandag 27. juni 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 27. juni 2022 kl. 15:20