Danskerne lægger vægt på god rådgivning, troværdighed, kommunikation og priser i vurderingen af Danmarks bedste pensionsselskab.

Dette pensionsselskab får topkarakterer af danskerne

Industriens Pension har pensionsbranchens bedste image og ligger helt i top med "god service". Det viser en ny stor undersøgelse baseret på svar fra over 3.000 danskere.

Senest opdateret: mandag 23. januar 2023

Branchens bedste omdømme og den bedste service.

Det er de skudsmål, som danskerne giver Industriens Pension i den store årlige imageundersøgelse, “Finansimage 2022”, der udarbejdes af FinansWatch og Wilke.

Den nye undersøgelse afdækker både tilfredsheden med selskabet generelt og på ni udvalgte parametre.

Industriens Pension ligger helt i top i kategorien “god service”.

Selskabet ligger også godt i de øvrige kategorier, der blandt andet omfatter god rådgivning, troværdighed, kommunikation, priser og produktudvikling.

Industriens Pension

Med pensionsordninger for mere end 400.000 lønmodtagere og 8.000 indbetalende virksomheder er Industriens Pension blandt de største arbejdsmarkedspensionsselskaber herhjemme.

Industriens Pension er ejet af arbejdsgivere og fagforeninger. Det er medlemmerne, der får hele overskuddet gennem deres arbejdsmarkedspension.

Indbetalingerne til pensionerne er aftalt i overenskomsten.

Læs mere om Industriens Pension HER

“Det er et resultat, som vi er rigtig glade for og stolte over,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension i en pressemeddelelse.

Flere forhold

“Jeg tror, at bedømmelsen skyldes en kombination af mange forhold. Det handler formentlig om både god rådgivning fra vores medlemsservice, gode langsigtede afkast, en målrettet og klar kommunikation og i det hele taget et meget fast og konstant blik på medlemmernes behov, når det gælder pensionsopsparing og de tilhørende forsikringer,” vurderer Laila Mortensen.

Den nye undersøgelse er baseret på svar fra lidt over 3.000 danskere, der har vurderet de finansielle virksomheder, som de enten er kunder hos eller ”kender noget til”.

I alt indgår i 70 store finansielle virksomheder i undersøgelsen, heraf 16 pensionsselskaber.

Industriens Pension er gået 1,0 point frem i imagescore i årets undersøgelse og opnår nu en score på 78 mod et gennemsnit for alle pensionsselskaberne i undersøgelsen på 71,9.

Vandt også for kundeservice

Forleden vandt Industriens Pension også en pris for bedste  kundeservice på tværs af alle brancher. Kundeserviceaward, bliver uddelt af konsulenthuset Wilke.

Ud over hovedprisen for den samlede kundeservice vandt Industriens Pension også prisen for “Bedste serviceorganisation”, der dækker over den bedste serviceparathed og veldefinerede strategier i organisationen. I alt blev der uddelt syv priser på tværs af brancher, hvoraf Industriens Pension vandt de to.

Vundet før

Industriens Pension har flere gange tidligere vundet “Finansimage-prisen” fra FinansWatch og Wilke, blandt andet i 2020.

Selskabet indtager også førstepladsen i den seneste loyalitets- og tilfredshedsundersøgelse blandt danske pensionsopsparere fra konsulenthuset Loyalty Group.

 

Først publiceret: torsdag 10. november 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 23. januar 2023 kl. 11:31

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.