Med et børnetestamente sikrer man, at barnet får den bedste mulige opvækst, også selvom det, er forårsaget af en ulykkelig situation.

Børnetestamente: Hvordan er dine børnebørn sikret?

Det er heldigvis sjældent, at et barn mister begge sine forældre på én gang, men er uheldet ude, vil et børnetestamente kunne sikre, at dine børnebørn får den værge forældrene har bestemt, det skal være.

Senest opdateret: mandag 19. juni 2023

Hvad er et børnetestamente?

Et børnetestamente er nedskrevne ønsker til, hvem der skal have forældremyndigheden over et barn, hvis forældrene går bort, inden barnet er fyldt 18 år. Som forældre kender man børnenes behov bedst.

Med et børnetestamente sikrer man, at barnet får den bedste mulige opvækst, også selvom det, er forårsaget af en ulykkelig situation.

Et børnetestamente kan ligeledes forhindre en eventuel konflikt mellem to efterladte familier, som skal være enige om, hvem der skal have forældremyndigheden. Og det er især også vigtigt i tilfældet af at barnet kun har én forældre.

Giv et gavekort til et børnetestamente med 25% rabat

Det kan være svært at tale om ting såsom ulykke og død, og de konsekvenser det medfører i forhold til de efterladte. Heldigvis er det sjældent, at det er nødvendigt. Af samme årsag er det heller ikke sikkert at dine egne børn har taget stilling til, hvad der skal ske med dine børnebørn hvis de pludselig går bort.

Derfor har du nu muligheden for at give dine børn et gavekort til et børnetestamente, som sikrer dine børnebørn, hvis det værst tænkelige skulle ske.

Det koster normalt 400 kroner at få udarbejdet et børnetestamente på Adjø platformen, men du får det til 300 kroner, som medlem af Faglige Seniorer. Så kan du give gavekortet videre til dine børn og dermed medvirke til at sikre klarhed i forhold til børnebørnenes situation.

Gå direkte til Gavekort siden via dette link, og anvende følgende rabatkode når du når til betalingssiden: FS25.

Adjø tilbyder mere end børnetestamenter

Adjø er en gratis online platform, hvor du kan skrive alle dine ønsker for dit eget sidste farvel; begravelse, arv, og alle de praktiske ting.

At skrive sine ønsker for det sidste farvel på den digitale platform Adjø, er en uformel måde at tage stilling til den sidste rejse, og samtidig en god måde at fortælle dine efterladte om dine ønsker, før livet er slut.

Du kan læse mere om Adjø her: www.adjø.dk

Adjø er gratis. Du skal blot oprette dig som bruger og så har du mulighed for at købe både fremtidsfuldmagt og børnetestamente med rabat.

Først publiceret: mandag 19. juni 2023
Artiklen er sidst opdateret mandag 19. juni 2023 kl. 22:30

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.