Vil du tjene penge, når du køber ind?

Som medlem af panelet Mini-Danmark, modtager du point hver uge, som du kan bruge på gavekort eller andre gode præmier til dig selv eller en, som du har kær.

Senest opdateret: tirsdag 18. juni 2024

Der er allerede flere tusinde medlemmer i panelet Mini-Danmark, men der er heldigvis stadig plads til dig. Læs med her, og find ud af, hvordan et gratis medlemskab vil være fordelagtigt for dig.

Køb ind som du plejer

For at være medlem af panelet kræver det, at du selv køber dine dagligvarer enten i fysiske butikker eller online. Du skal endvidere have en smartphone eller en tablet.

Som medlem køber du ind som du plejer, og når du har fået dine varer med hjem, skal du via vores app GfK MyScan scanne dine varer ind samt svare på en række spørgsmål om din indkøbstur. Vi har et system i appen, som guider dig igennem alle trin – nemt og hurtigt.

Fordele for dig og din familie

Som tak for at scanne dine dagligvarer og sende os information om din indkøbstur, modtager du point i appen hver uge, som du kan spare sammen og bruge på en række gode præmier og gavekort – enten til dig selv eller en heldig kartoffel, du synes, fortjener en gave. Det er helt op til dig, hvad du vil bruge dine point på og hvornår. Vi ser eksempelvis at mange af vores medlemmer sparer deres point sammen og bruger dem i december måned på julegaver, som giver vores medlemmer lidt ekstra luft i budgettet.

Som medlem af panelet får du udover dine ugentlige point en række andre fordele. Du får bl.a. adgang til rabatportalen Visma LogBuy som altid er spækket med gode tilbud. Derudover får du personlige statistikker over dit dagligvareforbrug i appen, så du kan holde styr på budgettet. Og glem ikke – muligheden for at deltage i fede konkurrencer hver måned.

Lær dine børnebørn om økonomi

Panelet er et husholdningspanel. Det betyder, at alle dagligvarer købt af en fra dit hjem skal registreres i appen GfK MyScan. Bor I flere i din husstand, har I dermed mulighed for at være fælles om registreringerne i appen. Bor du alene, skal du blot registrere de dagligvarer, du selv køber. Uanset hvor få eller mange dagligvarer, der købes i din husstand, kan du være medlem af panelet.

Appen kan også være en god måde at aktivere børnebørnene. Her har du mulighed for at lære dem om økonomi, hvis I enten køber ind sammen eller registrerer dine dagligvarer i appen. Det kan dermed blive en hyggelig familieaktivitet at være medlem, hvor du altid har mulighed for at bruge dine opsparede point på gaver, gavekort eller oplevelser til dig selv eller dele med nogle, du holder af.

Påvirk dagligvarehandlen

Vi samler indkøbsdata fra flere tusinde danskere via appen GfK MyScan, som vi behandler og sælger videre til især supermarkeder og fødevareproducenter. Dermed er medlemmerne af GfK Mini-Danmark med til at påvirke, hvad der skal stå på hylderne i de danske supermarkeder.

Altid god hjælp

Har du nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til at komme i gang i panelet, med tilmelding eller dine registreringer, er vores support åben alle ugens hverdage. Du har dermed altid mulighed for at ringe ind eller sende os en mail med dine spørgsmål, så sørger vi for at hjælpe dig videre.

Kort om virksomheden

Panelet GfK Mini-Danmark har eksisteret i mange år. Flere tusinde danskere sender os deres indkøbsdata via deres registreringer af dagligvarer i vores app. Vi har mange medlemmer, både folk, der har været en del af panelet i flere år og selvfølgelig også en masse nye, som hver uge registrerer deres dagligvarer i appen GfK MyScan og dermed modtager point til gavekort og andre præmier.

Vi håber, at du også har lyst til at være en del af panelet. Det er altid 100% gratis, og du kan altid nemt og hurtigt melde dig ud igen, hvis ikke du ønsker at fortsætte i panelet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i panelet Mini-Danmark!

Du melder dig til på vores hjemmeside her.

Først publiceret: mandag 17. juni 2024
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 18. juni 2024 kl. 09:39

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.