Vind bogen: Nødder og frø

I denne bog får du et overblik over den imponerende mængde forskning, som findes om de forskellige nødder og frø, og du får tips til at inkorporere dem i din dagligdag med spændende opskrifter.

Senest opdateret: onsdag 3. april 2024

Det behøver ikke altid at være en kamp at leve sundere, især ikke med sunde nødder og frø. Ifølge forskningen er noget af det sundeste, man kan gøre, at spise en håndfuld nødder og frø om dagen.

Mere kræver det ikke for at opnå meningsfulde forbedringer af alt fra blodtryk, blodsukker og kolesterol til inflammation.

Et dagligt indtag af nødder og frø mindsker ikke blot risikoen for alvorlige sygdomme som kræft og hjertekarsygdomme, men ser faktisk også ud til at kunne tilføje flere år til ens liv.

Nødder og frø er naturens mest koncentrerede kilder til næring og skiller sig ud som de eneste fødevarer, hvor det kun kræver en håndfuld for at opnå meget store sundhedsgevinster. De er således den lavest hængende frugt, når det kommer til at forbedre ens sundhed.

Om forfatteren

Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge i 2014 og aktuelt i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Har er derudover formand for Dansk Selskab for Livsstilsmedicin, patientrådgiver i Scleroseforeningen, skribent og foredragsholder.

Vind bogen

“Nødder og frø” er udkommet på Muusmann Forlag.

Vejledende pris er 229,95 kroner, men du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden fs20 her.

Muusmann Forlag og Faglige Seniorer udlodder sammen 1 eksemplar af bogen.

Vinderen bliver udtrukket onsdag 2. august 2023.

God fornøjelse.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Først publiceret: tirsdag 25. juli 2023
Artiklen er sidst opdateret onsdag 3. april 2024 kl. 08:55

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.