Fyns Politi har valgt at offentliggøre fotos af overvågningsbillederne af de to gerningspersoner, der beskrives som ”yngre” og ”utroligt søde”.

Politiet: Gækkebrevs-gerningsmænd afsløret af kamera på politigård

Hurtig og rettidig efterforskning førte til, at Fyns Politi i dag kunne identificere to gækkebrevs-gerningspersoner.

Senest opdateret: mandag 8. april 2024

Det lykkedes Fyns politi at identificere to gækkebrevs-gerningspersoner, der kort for inden havde efterladt en påskegenstand i velkomstområdet på politigården i Odense.

Det var en vaks patrulje, der kort efter frokost onsdag før påske bemærkede en mistænkelig genstand ude i velkomstområdet på politigården i Odense.

Efter en kort drøftelse med vagtchefen blev man enige om at beslaglægge genstanden, som viste sig at være et hitte-brev med påskeudsmykning – også kaldet et gækkebrev.

Herefter gik patruljen fra Fyns Politis afdeling for Borgernær Efterforskning i gang med en grundig efterforskning af sagen, hvilket hurtigt gav pote.

Afsløret af overvågning

“Det er utroligt snedig gjort, af de her to gerningspersoner, men heldigvis er vi mere snedige, og ved hjælpe af vores politinæser og massiv overvågning af politigården, er vi ret sikre på, at vi har identificeret de to gerningspersoner”, siger vagtchef Henrik Strauss.

” Vi har faktisk en patrulje på vej ud til dem lige om lidt, så må vi se, hvad de siger til deres forsvar.”

Fyns Politi har valgt at offentliggøre fotos af gækkebrevet samt overvågningsbillederne af de to gerningspersoner, der beskrives som ”yngre” og ”utroligt søde”.

Her hitte-brevet med påskeudsmykningogså kaldet et gækkebrev – som gerningspersonerne efterlod ved politigården i Odense.

Først publiceret: onsdag 27. marts 2024
Artiklen er sidst opdateret mandag 8. april 2024 kl. 11:24

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.