Eventuelle offentlige ydelser - man kan være berettiget til, når man er gået på pension - tager det digitale værktøj også automatisk højde for og inkluderer i den samlede beregning. Foto: Industriens Pension

Sådan mindsker du modregning i pension: Disse seniorer får unik mulighed

Er du med i dette pensionsselskab, kan du med få klik få hjælp til at tilrettelægge din pension, så du mindsker modregningen i offentlige ydelser.

Senest opdateret: lørdag 15. juni 2024

Lønmodtagere med pensionsordning i Industriens Pension kan fremover få et komplet indblik i deres privatøkonomi som pensionister ved at indtaste en række personlige oplysninger foran skærmen via et nyt unikt selvbetjeningsværktøj.

Industriens Pensions nye digitale pensionsværktøj, “Pensionsplanen”, kan modsat andre selvbetjeningsværktøjer hjælpe med at mindske modregningen i offentlige ydelser og give et samlet overblik over økonomien i den tredje alder.

Det oplyser Maria Edelmark Schioldann, der er chef for Medlems- og virksomhedsservice i Industriens Pension.

“Med opgraderingen af vores pensionsplan har vi nu et brugervenligt værktøj, der tager højde for mange flere parametre og giver et endnu mere præcist resultat,” siger hun.

Forskellige pensionsaldre

Man kan bruge “Pensionsplanen” til at eksperimentere med forskellige pensionsaldre for at se, hvornår det bliver økonomisk muligt at drosle ned på arbejdsmarkedet eller gå helt fra.

Og i modsætning til andre selvbetjeningsværktøjer på markedet kan produktet meget præcist hjælpe med at skitsere, hvordan man bedst tilrettelægger sine udbetalinger, så man får mest muligt ud af opsparingen, lyder det.

I Industriens Pension understreger man, at det naturligvis fortsat er en mulighed for at få personlig rådgivning – helt som hidtil.

Tager hensyn til offentlige ydelser

“Pensionsplanen” er let at bruge, og man skal blot indtaste nogle relativt lettilgængelige oplysninger af privatøkonomisk karakter.

Oplysninger om ATP og pensionsopsparing i andre selskaber indlæses automatisk i værktøjet via Pensionsinfo.

Eventuelle offentlige ydelser, man kan være berettiget til, når man er gået på pension, tager ’Pensionsplanen’ også automatisk højde for og inkluderer i den samlede beregning.

Industriens Pension er pensionsselskab for cirka 440.000 nuværende og tidligere industriansatte.

Selskabet er ejet af forbundene i CO-industri og DI.

Er du medlem af Industriens Pension, finder du “Pensionsplanen” på “MinSide” – tjek ind her industrienspension.dk

Først publiceret: mandag 10. juni 2024
Artiklen er sidst opdateret lørdag 15. juni 2024 kl. 14:32

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.