Inspirerende foredrag med Faglige Seniorers Socialrådgiver

Vi er glade for at kunne præsentere et inspirerende og informativt tilbud fra Faglige Seniorers socialrådgiver, Lea Munk Staugaard. Vælg mellem 4 forskellige foredrag.

Senest opdateret: mandag 1. juli 2024

Lea har været en del af Faglige Seniorer siden sommeren 2023 og bringer en rigdom af erfaring fra handicapbevægelsen, beskæftigelsesområdet og seniorområdet. Hun er kendt for sin evne til at engagere og oplyse gennem sine oplæg.

Vælg mellem 4 forskellige foredrag:

 1. Forstå din folkepension
  Lea forklarer, hvordan folkepensionen beregnes og de forskellige tillæg, I kan være berettiget til. Hun dækker emner som ældrecheck, tillægsprocent, helbredstillæg, udvidet helbredstillæg, personligt tillæg, mediecheck samt formue og årshjul ift. skat/udbetaling DK. Dette oplæg giver jer indsigt i, hvordan I får mest muligt ud af jeres pension.
 2. Flytning til plejehjem
  Flytning til plejehjem kan være en stor omvæltning, og Lea hjælper med at forstå forsikring, boligstøtte, visitation, flytning til ny kommune, fremtidsfuldmagt og værgemål. Hendes vejledning gør denne overgang lettere og mere overskuelig.
 3. Senior og syg
  Når helbredet svigter, er det vigtigt at vide, hvilke muligheder der er for rehabilitering, genoptræning, transport, handicapskilt, ledsagelse, ledsagekort, hjemmepleje/praktisk hjælp, aflastning/afløsning i hjemmet, og pasning af syg/døende i hjemmet. Lea tilbyder klar og praktisk rådgivning, så I kan få den nødvendige støtte.
 4. Senior og slidt
  Dette oplæg handler om mulighederne for tidlig pension, efterløn, seniorjob, fleksjob, seniorfleksjob, seniorpension og førtidspension. Lea guider jer gennem de forskellige muligheder, så I kan træffe de bedste beslutninger for jeres situation.

Om Lea

Lea Munk Staugaard er uddannet socialrådgiver og bidrager også til Projekt SeniorKlar samt den politiske indsats i foreningen. Lea er desuden med i redaktionen på Seniorhåndbogen. Hun er en engageret og erfaren oplægsholder, der inddrager deltagerne med konkrete eksempler og sørger for, at der er plads til spørgsmål undervejs.

Praktisk information

 • Oplæggene varer ca. 2 x 45 minutter.
 • Hvis I vælger oplæg om “Senior og slidt”, bør mødet lægges efter arbejdstid.
 • I står selv for at booke lokaler, forplejning, invitation og tilmeldinger.
 • Lea har brug for en skærm, hun kan tilgå fra sin pc.
 • Slides kan sendes som pdf til deling med deltagerne efter oplægget.
 • OBS! Oplæg kan IKKE bookes i februar, marts og juli måned.

Søg støtte hos Velux-fonden

Velux Fonden og Faglige Seniorer har indgået en aftale om støtte til blandt andet klubber og foreninger under Faglige Seniorer. Her kan du læse, hvad du skal være opmærksom på, når du søger støtte.

Søg støtte fra Velux-fonden her

Kontakt og booking:
Mail: lms@fagligsenior.dk
Telefon: 2049 7281

Først publiceret: onsdag 26. juni 2024
Artiklen er sidst opdateret mandag 1. juli 2024 kl. 14:54

 • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.