SeniorSikker Foredrag om forskellige former for bedrageri og svindel

Med et brændende ønske om at informere og vejlede særligt ældre i, hvordan samfundet, og dermed også kriminaliteten, har ændret sig, holder vi foredrag om netop det hos diverse foreninger, organisationer og til mere private arrangementer.

Senest opdateret: fredag 5. juli 2024

Er du nysgerrig på, hvordan du kan beskytte dig selv mod moderne kriminalitet? Lad os, tre tidligere politikvinder med omfattende erfaring inden for efterforskning og bekæmpelse af økonomisk kriminalitet, tage dig med på en spændende rejse gennem de skiftende landskaber af moderne forbrydelser.

Søg støtte hos Velux-fonden

Velux Fonden og Faglige Seniorer har indgået en aftale om støtte til blandt andet klubber og foreninger under Faglige Seniorer. Her kan du læse, hvad du skal være opmærksom på, når du søger støtte.

Søg støtte fra Velux-fonden her

Vores rejse begyndte i efterforskningsenheden hos Københavns Vestegns Politi, hvor vi stod over for en stigende bølge af bedrageri, som særligt rammer vores ældre medborgere. Drevet af vores lidenskab for at oplyse og beskytte, har vi grundlagt SeniorSikker. Dette er vores engagement ved siden af vores normale arbejde, hvor vi deler vores ekspertise med lokalsamfundet.

I vores foredrag dykker vi ned i forskellige former for kriminalitet med konkrete eksempler og rådgivning, der kan hjælpe dig med at undgå at blive et offer. Fra komplekse bedragerier til digitale svindelmetoder, vi deler ikke blot vores viden, men også vores personlige erfaringer med at håndtere kriminelle og støtte ofre.

Vores foredrag varer cirka 1,5 time og inkluderer en åben dialog, hvor du kan stille uddybende spørgsmål. Det er en unik mulighed for at lære mere om, hvordan samfundet udvikler sig, og hvad du kan gøre for at beskytte dig selv og dine nærmeste.

Pris for et foredrag starter fra 2000 kr.

Kontakt os på seniorsikker@gmail.com for at få mere information eller arrangere en booking.

Læs mere på www.seniorsikker.dk

Først publiceret: fredag 5. juli 2024
Artiklen er sidst opdateret fredag 5. juli 2024 kl. 13:59

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.