Skipperlabskovs er en rigtig herreret som siges at være sømænds foretrukne aftensmad, når de befandt sig på havet.

Videoopskrift: Ohøj, dejlig skipperlabskovs til en aften på de syv have

Tænk sig at noget så mættende og lækkert kan være så nemt. Skipperlabskovs er en robust herreret, der passer godt til en aften med masser af (sø)røverhistorier.

Vi giver dig opskriften på verdens bedste skipperlapskovs!

Kokken Thomas Herman kaster sig ud i klassikeren. Og tænk engang at noget så nemt og enkelt, kan smage så godt. Kartoffelmos med oksekød, løg og lauerbærblade er en alletiders opskrift til din klassiske kogebog.

Skipperlabskovs siges, at stamme fra Tyskland og skulle være opstået ved, at sømænd har spist den til søs på de syv verdenshave.

Retten kan laves i flere variationer med både svinekød, bacon og nakkefilet. Uanset hvad der er din yndlings, så takker vi skipperne derude for en skøn ret.

Velbekomme!

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Artiklen er sidst opdateret onsdag 23. maj 2018 kl. 11:00