Det er solid kost, når du serverer den skønne sønderjyske klassiker. Nem at lave og skøn at spise.

Ægte sønderjysk madklassiker: Grønlangkål med kålpølser

Gammeldags grønlangkål med kålpølser. Det er dejlig solid husmandskost. Og tilmed en klassiker, der kan samle hele familien om middagsbordet.

Senest opdateret: tirsdag 22. januar 2019

Gammeldags grønlangkål med kålpølser.

Grønkålen er perfekt tilbehør til de sprøde kålpølser, som bliver stegt i smør på panden – og så skal det selvfølgelig serveres med brunede kartofler.

Kålpølserne kan også koges eller lægges på grill.

Uanset hvordan du foretrækker at tilberede dem, så lover vi, at dine gæster vil elske denne klassiker.

Værsgo og velbekomme!

Klik her og få opskriften.

Først publiceret: torsdag 6. december 2018
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. januar 2019 kl. 14:09

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.