Robert Redford i sin allersidste rolle - som den høflige, aldrende bankrøver, der vinder hele nationens gunst. Men som allerhelst vil erobre sin store kærlighed, Jewels.

Vind bio-billetter: En legende siger farvel til det store lærred

Robert Redford leverer i en alder af 82 år en pragtpræstation som charmerende bankrøver i premierefilmen ”Den sidste Gentleman”. Nu kan du opleve film-ikonet i sin sidste rolle. Vind billetter til dig og en ven.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

KONKURRENCEN ER SLUT. Det er ikke længere muligt at vinde bio-billetter

82 år, fortsat vildt charmerende og med det der glimt i øjet og forførende smil, som har fået hjerterne til at hoppe hos generationer af kvinder.

Nu leverer Robert Redford i sin høje alder sin allersidste filmrolle i en pragtpræstation som den charmerende bankrøver, Forrest Tucker, i premierefilmen “Den sidste Gentleman”.

Kup og kærlighed

Forrest Tucker stikker som 70-årig af fra det berygtede San Quentin-fængsel og begår en stribe bankrøverier uden fortilfælde, der efterlader ansatte og politiet måbende.

For den karismatiske bankrøver er både betænksom og høflig. Og inden længe har den aldrende forbryder vundet hele nationens gunst.

Men det hjerte, han allerhelst vil erobre, er Jewels – der spilles af Sissy Sapacek – og det kan meget vel vise sig at blive den gamle bankrøvers mest udfordrende kup nogensinde.

”Den sidste gentleman” er et romantisk bankrøverdrama med nostalgisk lune og veloplagte skuespillere.

Utal af filmpriser

Robert Redford er hædret med et utal af filmpriser – både som skuespiller og instruktør. Han er måske mest kendt for sine roller i storfilm som “Bucth Cassidy and the Sundance kid”, “Sidste Stik”, “Alle Præsidentens Mænd” og “Hestehviskeren”. Men han har et utal af store film på sit CV.

“Den sidste Gentleman” bygger på en virkelig historie, der blev omtalt i en artikel i magasinet New Yorker.

Selv blandt de mest opsigtsvækkende beretninger og excentriske forbrydere var Forrest Tucker en original. Han flygtede fra fængsel 18 gange og formåede at røve banker, selv i en høj alder som 70-årig. Efter endnu et snedigt kup blev Forrest Tucker som 80-årig sendt tilbage i fængsel.

Se trailer fra filmen

 

Først publiceret: mandag 1. april 2019
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 14:07

Emner: